×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-11-03
Aicinām palīdzēt Zanei no Siguldas trahejas operācijas veikšanai

Siguldiete Zane Kuriņa ir 18 gadus jauna meitene, kura cieš no balsenes slimības, kas apgrūtina meitenes elpošanu un runāšanu. Šovasar, pateicoties līdzcilvēku atbalstam, Zane kopā ar mammu devās uz klīniku Štutgartē, Vācijā, kas specializējas šādu slimību ārstēšanā. Lai veiktu nepieciešamo izmeklēšanu, Zanes ģimene vērsās pie biedrības “Cerību spārni” un labdarības fonda “BeOpen”. Klīnikas ārsti, veicot pilnu izmeklēšanu, konstatēja, ka vienīgā iespēja atgriezt Zanei balsi un atrisināt problēmas ar elpošanu, ir veikt elpošanas ceļu paplašināšanas un trahejas rekonstrukcijas operāciju. Šāda operācija izmaksā 47 989,98 eiro. No jūnijā saņemtajiem ziedojumiem – 12 423 eiro – pēc pirmo izmeklējumu apmaksāšanas vēl ir atlikuši 6 815 eiro. Lai veiktu un atmaksātu nepieciešamo operāciju, pēc kuras Zane spēs patstāvīgi elpot un runāt, ir nepieciešami 41 175 eiro.

Līdzcilvēki ir aicināti palīdzēt jaunietei, lai Zane varētu pilnvērtīgi elpot un runāt, piepildīt savus sapņus. Līdz 16. novembrim Zanes atbalstam darbojas programmas “Zaļā lampa” ziedojumu tālrunis 90006384 (1,42 eiro par zvanu).

Tāpat labdarības fondā “BeOpen” ir atvērts speciāls ziedojumu konts, lai savāktu līdzekļus operācijas apmaksai Štutgartes klīnikā. 

Saņēmējs: Labdarības fonds “BeOpen”

Reģistrācijas nr. 50008218201

Konta nr. LV59CBBR1123215500010

Bankas SWIFT kods: CBBRLV22

Ziedojuma mērķis: Palīdzība Zanei Kuriņai

No ziedojumiem netiek ieturēti nekādi procenti vai komisijas maksas.

Biedrība “Cerību spārni” atbalsta jaunieti, apmaksājot regulāri nepieciešamās medicīniskās manipulācijas.


© www.sigulda.lv


Pasākumi