×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-11-04
Ierobežojumu laikā kultūras centra speciālisti papildina zināšanas un pieredzi

Laikā, kad kultūras nozarē publiskie pasākumi nevar notikt, kultūras centrs “Siguldas devons” speciālisti un radošais personāls raduši laiku, lai pilnveidotos dažādos tiešsaistes kursos, lekcijās un konferencēs. Šo attālināto nodarbību laikā tiek iegūtas un nostiprinātas jau esošās zināšanas, gūti jauni iespaidi un pieredze.

Šajā nedēļā kultūras centra “Siguldas devons” direktore Jolanta Borīte piedalījās Latvijas kultūras akadēmijas ikgadējā konferencē “Kultūras krustpunkti”, kuras laikā dalījās atziņās un pieredzē par paveikto Latvijas valsts simtgades kultūras pasākumu jomā. Arī “Siguldas devona” sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīne Ķepale apmeklēja Latvijas kultūras akadēmijas organizēto tiešsaistes konferenci, iesaistoties diskusijās, kas saistītas ar tēmu par radošajām industrijām mazajās pilsētās, un gūstot jaunu redzējumu un informāciju, ar ko konferences laikā dalījās nozares profesionāļi.

Savukārt klientu apkalpošanas speciāliste Ance Bērze, piedaloties Latvijas kultūras akadēmijas kursā “Lielpasākumu veidošana un pilsētas/novada tēls”, apgūst jaunas iemaņas un zināšanas, kā organizēt dažādus sabiedriskos pasākumus, bet klientu apkalpošanas speciāliste Gunta Rohtla šo ierobežojumu laiku izmanto, lai apmeklētu personības pilnveides semināru klientu apkalpošanas produktivitātes celšanai. Skaņas tehniķis Lauris Stanke, pateicoties Mūzikas akadēmijas atbalstam, devies uz konferenci “Tonmeistertagung 2021” Vācijā, kur apgūst aktuālo par apskaņošanas un ierakstu industriju. Savukārt mākslas kuratore Līva Ziediņa meistarklasē “Sinhronizācija” pilnveido zināšanas par to, kā skaņa pastiprina skatītāja pieredzi, gūstot jaunas iemaņas no muzikologa, filmu un seriālu mūzikas sinhronizācijas vadītāja Balázs Weyer.

Šis laiks mums ikvienam dod iespēju no “rādīt” pāriet uz “radīt” un apgūt jaunas zināšanas un prasmes.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi