×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-11-09
Informācija par pabalstu politiski represētajām personām

Pamatojoties uz patlaban vēl spēkā esošajiem novadu veidojošo bijušo pašvaldību saistošajiem noteikumiem, šogad valsts svētkos pabalsts politiski represētajām personām tiks izmaksāts Siguldas pilsētas un pagasta, Mores un Allažu pagasta, kā arī Mālpils pagasta iedzīvotājiem. Inčukalna pagasta politiski represētajām personām ikgadējais pabalsts tika izmaksāts jau martā, bet Krimuldas un Lēdurgas pagastā paredzēts cita veida atbalsts.

Saskaņā ar 2017. gada 28. septembra Siguldas novada pašvaldības domes saistošo noteikumu “Par materiālās palīdzības pabalstiem Siguldas novadā” IX nodaļu bijušajā Siguldas novadā deklarētajām politiski represētām personām pabalsts 30 eiro apmērā tiks ieskaitīts bankas kontā. No 9. novembra personas, kurām nav bankas konta, līdzi ņemot pasi un politiski represētās personas apliecību, pabalstu varēs saņemt Siguldas novada pašvaldības kasē Raiņa ielā 3, Siguldā. Tālruņa numurs informācijai: 29265023.

Pabalsts politiski represētām personām, kuras līdz šā gada 1. jūlijam bijušas deklarētas Mālpils novadā, vienu reizi gadā Latvijas Republikas proklamēšanas dienā, 18. novembrī, 35 eiro apmērā tiek izmaksāts saskaņā ar 2014. gada 26. marta Mālpils novada pašvaldības domes saistošo noteikumu “Par materiālās palīdzības pabalstiem Mālpils novadā” VIII nodaļu. Pabalsts tiks ieskaitīts klienta norādītajā bankas kontā. Personas, kurām nav kontu bankās, pabalstu varēs saņemt Mālpils kasē 16. novembrī, līdzi ņemot pasi un politiski represētās personas apliecību. Tālruņa numurs informācijai: 67970897.

Sociālais dienests informē, ka pabalstu politiski represētām personām, kuras līdz 1. jūlijam bijušas deklarētas Krimuldas novadā, izmaksā atbilstoši 2019. gada 25. oktobra Krimuldas novada Saistošajiem noteikumiem Nr. 7 “Par materiālās palīdzības pabalstiem Krimuldas novadā”, un tas ir paredzēts veselības uzlabošanai un ārstēšanas izdevumu segšanai. Tālruņa numurs informācijai 24953431.

Savukārt politiski represētās personas, kuras līdz 1. jūlijam bijušas deklarētas Inčukalna novadā, saskaņā ar Inčukalna novada pašvaldības 2019. gada 20. novembra saistošajiem noteikumiem Nr. 13 “Pašvaldības pabalsti Inčukalna novadā, neizvērtējot ģimenes (personas) ienākumus” pabalstu ir saņēmušas 25. martā, Komunistiskā genocīda upuru piemiņas dienā.


© www.sigulda.lv


Pasākumi