×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-11-09
Aicina pieteikt brīvprātīgos godināšanai “Gada brīvprātīgais 2021”

Lai novērtētu līdzcilvēkus, organizācijas un to paveiktos darbus, Nodarbinātības valsts aģentūra aicina iedzīvotājus un organizācijas pieteikt labākos brīvprātīgā darba veicējus un organizētājus, kuri laika posmā no 2020. gada 1. novembra līdz 2021. gada 15. decembrim aktīvi darbojās sabiedrības labā.

Izvirzīt godināšanai “Gada brīvprātīgais 2021” brīvprātīgā darba veicējus vai organizētājus var jebkurš Latvijas iedzīvotājs, nevalstiskā organizācija, valsts vai pašvaldības iestāde, līdz 15. decembrim iesniedzot pieteikumus. Pieteikumus var iesniegt elektroniska dokumenta formā ar elektronisko parakstu parakstītu, nosūtot uz e-pasta adresi pasts@nva.gov.lv, vai papīra dokumenta formā ar roku parakstītu, sūtot pa pastu uz adresi Krišjāņa Valdemāra iela 38K-1, Rīga, LV-1010.

Brīvprātīgo godināšanas mērķis ir pateikt paldies tiem iedzīvotājiem, organizācijām un pašvaldībām, kas savu laiku ziedo brīvprātīgajam darbam sabiedrības labā, veicinot iedzīvotāju un organizāciju interesi un iesaisti brīvprātīgajā darbā. Šogad godināšana notiks jau astoto gadu.

Brīvprātīgā darba veicēju un organizētāju godināšanu “Gada brīvprātīgais 2021” organizē Nodarbinātības valsts aģentūra sadarbībā ar Labklājības ministriju, Izglītības un zinātnes ministriju, Sabiedrības integrācijas fondu, Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru, Latvijas Jaunatnes padomi, Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldi, Jelgavas valstspilsētas pašvaldības administrācijas Sabiedrības integrācijas pārvaldi, Rīgas domes izglītības, kultūras un sporta departamentu, Valmieras novada fondu. Pieteikumus vērtēs organizatoru veidota žūrija, kas noteiks, kuri brīvprātīgā darba veicēji un organizētāji šogad tiks godināti. Plānots, ka goda zīmju saņēmēji tiks paziņoti 2021. gada beigās.


© www.sigulda.lv


Pasākumi