×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-11-11
Apstiprināti Krimuldas un Lēdurgas, kā arī Mālpils un Mores pagastu apvienības pārvaldes vadītāji

Lai nodrošinātu operatīvu un efektīvu dažādu jautājumu risināšanu pagastu teritoriju attīstīšanai un iedzīvotāju labklājības uzlabošanai, 11. novembrī Siguldas novada pašvaldības domes ārkārtas sēdē deputāti atbalstījuši, ka darbu Siguldas novada pašvaldības administrācijā uzsāks Krimuldas un Lēdurgas pagastu apvienības pārvaldes vadītājs Ainārs Liepiņš, kā arī Mālpils un Mores pagastu apvienības pārvaldes vadītājs Agris Bukovskis. Atkārtots konkurss Inčukalna un Allažu pagastu apvienības vadītāja amatam turpinās līdz 21. novembrim, jo iepriekš izsludinātajā konkursā neviens pretendents netika atzīts par piemērotu šim amatam.

Pagastu apvienības pārvaldes vadītāji sniegs atbalstu pašvaldības struktūrvienībām saimniecisko jautājumu risināšanā, apsekos infrastruktūras objektus un uzraudzīs remontdarbus vai teritorijas labiekārtošanas darbus, koordinēs komunālo pakalpojumu pieejamību, uzraudzīs pašvaldības iestāžu darbību konkrētajās teritorijās, kā arī sniegs iedzīvotājiem nepieciešamo informāciju un atbalstu.

No 15. novembra darbu Krimuldas un Lēdurgas pagastu apvienības pārvaldes vadītāja amatā uzsāks Ainārs Liepiņš, kurš vairākus gadus bijis Skultes pagasta pārvaldes vadītājs, bet pirms tam pieredzi projektu vadībā ieguvis Saulkrastu novada pašvaldībā. A. Liepiņš patlaban Smiltenes tehnikumā neklātienes programmā apgūst kvalifikāciju “Transportbūvju būvtehniķis”, bet 2019. gadā papildinājis zināšanas biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskolā “RISEBA” profesionālās pilnveides izglītības programmā “Projektu vadība ar Agile, Scrum, Lean, Canban”. 2011. gadā ieguvis profesionālo bakalaura grādu politikā un profesionālo kvalifikāciju “Politologs”, studēdams Vidzemes augstskolā. Ainārs sevi raksturo kā cilvēku ar labām organizatora, plānotāja un komunikācijas prasmēm, papildinot, ka “ir gatavs jauniem izaicinājumiem Siguldas novada attīstībai. Vēlos pēc labākās sirdsapziņas dot savu ieguldījumu, lai precīzi, ar atvērtību un atbildību sniegtu atbalstu Krimuldas un Lēdurgas pagastu izaugsmē, kopienas saliedētībā, novada identitātes nostiprināšanā un sadarbībā jaunā novada teritorijā.”

No 15. novembra ar Krimuldas un Lēdurgas pagastu apvienības pārvaldes vadītāju varēs sazināties, rakstot uz e-pasta adresi ainars.liepins@sigulda.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 67976868.

No 1. decembra darbu Mālpils un Mores pagastu apvienības pārvaldes vadītāja amatā uzsāks līdzšinējais Mālpils pašvaldības izpilddirektors Agris Bukovskis, kurš šajā amatā pieredzi uzkrājis kopš 2009. gada. Agris Bukovskis 2005. gadā ieguvis inženierzinātņu bakalaura grādu zemes ierīcībā Latvijas Lauksaimniecības universitātē, kā arī līdz šim regulāri papildinājis zināšanas saistībā ar aktualitātēm pašvaldības darbā. Tāpat no 2013. gada un līdz šim bijis Latvijas Pašvaldību izpilddirektoru asociācijas valdes loceklis, bet no 2019. gada padomes loceklis un sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģijas padomes loceklis biedrībā “Lauku attīstības partnerība”. Dažādos periodos darbojies arī dažādās komisijās, tostarp Iepirkumu komisijā, Mālpils novada vēlēšanu komisijā un citās. Agris sevi raksturo kā atsaucīgu un mērķtiecīgu cilvēku, kurš ir prasīgs pret sevi un citiem. Kā savu lielāko priekšrocību viņš min teritorijas, kā arī Mālpils pagasta iedzīvotāju vajadzību un problēmu pārzināšanu. Tās ar mērķtiecību plāno risināt kontekstā ar jauno novada struktūru.

Pēc 1. decembra ar Mālpils un Mores pagastu apvienības pārvaldes vadītāju varēs sazināties, rakstot uz e-pasta adresi agris.bukovskis@sigulda.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 67970888.

Savukārt līdz šim esošās darbinieces, piemēram, Allažu pagasta un Mores pagasta pārvaldes vadītājas, iekļāvušās Klientu apkalpošanas pārvaldē un turpinās apkalpot klientus, pieņemt iesniegumus, informēt par pieejamajiem pakalpojumiem pagastu iedzīvotājiem, kā arī veikt citus darbus ērtākai iedzīvotāju pakalpojumu saņemšanai tuvāk savai dzīvesvietai.

Pagastu apvienības pārvalžu vadītāju amatam pretendentu atlase norisinājās trīs kārtās: sākotnēji tika veikts iesūtīto dokumentu un ieteikumu apkopojums, izvērtēta kandidātu atbilstība noteiktajām izglītības un profesionālās kvalifikācijas prasībām un šajā kārtā piedalījās 5 kandidāti uz Krimuldas un Lēdurgas, bet 4 kandidāti uz Mālpils un Mores pagastu apvienības pārvaldes vadītāja vakanci. Otrajā kārtā uz darba interviju tika uzaicināti pretendenti, kas pēc dokumentu pārbaudes atbilda izvirzītajām prasībām, savukārt trešajā kārtā –, apkopojot rezultātus, izvēlēts piemērotākais kandidāts, kuru virzīt apstiprināšanai domes sēdē.

Atgādinām, ka Inčukalna un Allažu pagasta apvienības pārvaldes vadītāja amatam vēl var pieteikties līdz 21. novembrim, informāciju nosūtot uz cv@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv


Pasākumi