×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-11-15
Jau šajā ziemā iedzīvotājiem būs pieejams Krimuldas vidusskolas stadiona hokeja laukums

Turpinoties Krimuldas vidusskolas stadiona pārbūvei un pateicoties Siguldas novada pašvaldības papildu piešķirtajiem līdzekļiem, izveidots hidrants, kurš jau šajā ziemā, pie labvēlīgiem jeb aukstiem laikapstākļiem, iedzīvotājiem nodrošinās iespēju izveidot ledus laukumu, kurā spēlēt hokeju vai slidot.

Tiek plānots, ka līdz novembra beigām noslēgsies aktīvie būvdarbi un tiks sagatavota nepieciešamā dokumentācija, lai Krimuldas vidusskolas stadionu varētu nodot ekspluatācijā ar atliktiem darbiem. Tas nozīmē, ka stadiona hokeja laukums būs sagatavots, lai ziemā pie aukstiem laikapstākļiem varētu sākt ledus kārtas uzliešanu un piedāvāt iespēju Siguldas novada iedzīvotājiem aktīvas sportošanas iespējas svaigā gaisā – gan slidošanu, gan hokeja spēlēšanu. Savukārt pavasarī, tiklīdz iestāsies atbilstoši laikapstākļi, tiks pabeigti pēdējie stadiona rekonstrukcijas darbi, ieklājot gumijas plāksnes un labiekārtojot apkārtni, lai tajā varētu notikt pārējās sporta aktivitātes. Atgādinām, ka septembrī Siguldas novada pašvaldības domes sēdē tika atbalstīta papildu finansējuma piešķiršana Krimuldas vidusskolas stadiona rekonstrukcijas darbiem 29 730,50 eiro apmērā, lai papildu esošajam varētu izbūvēt hidrantu, izvietot hokeja laukuma plāksnes un veikt bruģēšanas darbus hokeja nodarbību nodrošināšanai.

Jau ziņots, ka Krimuldas vidusskolas stadiona multifunkcionālais laukums sastāvēs no futbola laukuma, tāllēkšanas piezemēšanās zonas, gumijota vieglatlētikas skrejceļa ar laukuma gala sektoriem, inline hokeja laukuma, tenisa laukuma, strītbola laukumiem, multifunkcionālās spēļu zonas, skatītāju tribīnēm un autostāvvietas. Tāpat tiks uzstādītas skatītāju tribīnes, stacionārs rezultātu tablo, rezerves spēlētāju nojumes, labierīcības, multifunkcionālas āra vingrošanas iekārtas un uz gumijas seguma marķētas spēles bērniem. Rūpējoties par apmeklētāju drošību, stadiona teritorija tiks iežogota, izvietoti apgaismes objekti.

Būvdarbus Krimuldas vidusskolas stadiona rekonstrukcijā veic uzņēmums SIA “Buildimpeks” un kopējās būvniecības izmaksas ir turpat 1,5 miljoni eiro.

Pēc pārbūves Krimuldas vidusskolas stadions būs lielākais stadions Siguldas novadā, kurā būs iespēja organizēt mūsdienīgas sporta nodarbības gan Krimuldas vidusskolas audzēkņiem, gan arī pilnveidot aktīva dzīvesveida piedāvājumu novadniekiem un rīkot plašāka mēroga sacensības futbolā.

Plašāk par Krimuldas vidusskolas stadiona pieejamību iedzīvotājiem un iespēju slidot vai spēlēt hokeju ziņosim tiklīdz laikapstākļi būs piemēroti ledus uzliešanai.


© www.sigulda.lv


Pasākumi