×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-11-16
Grantu programmā “(ie)dvesma” noskaidrots pašvaldības atbalsta 10 000 eiro apmērā ieguvējs

Noslēgusies jauno uzņēmēju atbalsta programma “(ie)dvesma”, ko īsteno SEB banka kopā ar Pierīgas pašvaldībām – Jūrmalas valstspilsētu, Ķekavas, Mārupes, Olaines, Ogres, Ropažu un Siguldas novadiem. Apsveicam šī gada Siguldas novada pašvaldības granta 10 000 eiro apmērā saņēmēju – SIA “NutriBoom”!

Pēc astoņu pieteikto Siguldas novada jauno biznesa ideju izvērtēšanas, žūrijas locekļi lēma, ka pašvaldības grantu 10 000 eiro apmērā saņems SIA “NutriBoom”, kas ražo auksti kaltētus smūtiju miksus liofilizācijas tehnoloģijā.

Šogad programmā kopumā tika saņemti 65 pieteikumi jaunu biznesa ideju īstenošanai Pierīgā, bet grantus ieguva desmit perspektīvākās. Kopējais šogad piešķirto grantu apjoms ir 80 000 eiro. Ideju atlase norisinājās trīs kārtās, izvērtējot gan atbilstību programmas kritērijiem, gan biznesa plānu un idejas potenciālu. No visām iesniegtajām idejām līdz noslēdzošajai kārtai – tiešsaistes prezentācijām žūrijai – tika izvirzītas 25 pārliecinošākās.

Jauno uzņēmēju ieceres un darbības jomas saistītas ar dažādām nozarēm – visvairāk jaunu ideju šogad iesniegts tūrisma un aktīvās atpūtas jomā, kā arī saistītas ar veselīgu pārtikas produktu ražošanu un ilgtspējīgu, dabai draudzīgu dzīvesveidu. Aktualitāti saglabā arī biznesa idejas, kas saistītas ar apģērbu, aksesuāru un mēbeļu ražošanu, e-platformu un lietotņu izstrādi, kā arī izglītības, apmācību un veselības pakalpojumu sniegšanu.

Grantu programmas “(ie)dvesma” ietvaros finansiāli tika atbalstīti arī lauksaimniecības, kosmetoloģijas, informācijas tehnoloģiju, apģērbu un ēdienu ražošanas un kokapstrādes nozaru jauno biznesa ideju iesniedzēji.

Jauno uzņēmēju atbalsta programma “(ie)dvesma” norisinās jau piekto reizi ar mērķi sekmēt uzņēmējdarbības attīstību. Saņemtos granta līdzekļus var izmantot saimnieciskiem mērķiem esošā biznesa attīstīšanai vai arī jauna uzņēmuma izveidei. Plašāka informācija par grantu programmu www.seb.lv/iedvesma.


Attēls: no attālinātās laureātu paziņošanas ceremonijas 


© www.sigulda.lv


Pasākumi