×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-12-03
Latvijas Motosporta federācija atzinīgi novērtējusi krimuldieša sasniegumus

Ik gadu Latvijas Motosporta federācijas Motokrosa komisija izvērtē sportistu panākumus un pasniedz nominācijas par dažādiem sasniegumiem. Šogad Motokrosa komisija nomināciju “Gada progress motosportā” piešķīrusi Siguldas novada Krimuldas pagasta iedzīvotājam un motokluba “KTM Motofavorīts” pārstāvim Jānim Mārtiņam Reišulim.

Nominācijai tiek vērtēti Latvijas čempionāta motokrosā dalībnieku 2021. gada sasniegumi, kā arī ārpus Latvijas organizētie sacensību seriālu rezultāti. Šogad Jānis Mārtiņš Reišulis Eiropas čempionātā startējis divās klasēs – MX85 cc un MX125 cc. Eiropas čempionātā motokrosā MX85 cc klasē sportists izcīnīja 2. vietu, bet Latvijas čempionātā motokrosā MX85 cc klasē – godalgoto 1. vietu.

Novadnieks Jānis Mārtiņš ReišulisKrimuldas pagastā regulāri aizvada kopīgus treniņus ar savu brāli, starptautiski atzītu motokrosa sportistu, Kārli Reišuli. Par brāļu Reišuļu sasniegumiem iespējams noskatīties Sporta Studijas sagatavotajā sižetā šeit.

Siguldas novada pašvaldība lepojas ar novadnieku sporta panākumiem un priecājas, ka var atbalstīt starptautiski atzīstus sportistus!
 

Foto: no brāļu Reišuļu sociālā tīkla Facebook arhīva


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi