×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-12-06
Novadniekiem augsti sasniegumi Eberspacher pasaules kausa 3. posmā

Aizvadītajā nedēļas nogalē Soču trasē notika Eberspacher pasaules kausa trešais posms, kas iesākās ar divvietīgo ekipāžu startiem, kur starp 24 duetiem arī divas Latvijas komandas: Andris Šics/Juris Šics un Mārtiņš Bots/Roberts Plūme. Brāļi Šici, pirmajā braucienā pieļaujot kļūdas, ierindojās godpilnajā 3. vietā. Pirmajā sacensību dienā startos devās arī četri Latvijas izlases sportisti: Kristers Aparjods un trīs mūsu novadnieki – Riks Kristens Rozītis, Artūrs Dārznieks un Gints Bērziņš.

32 sportistu konkurencē latviešu sportisti spēja uzrādīt augstus rezultātus – Kristeram Aparjodam izcīnīta zelta godalga un sasniegts karjeras rekords. Savukārt jaunākajam latviešu sportistam un mūsu novadniekam – Gintam Bērziņam – divu braucienu summā izcīnīta 9. vieta, Artūrs Dārznieks divu braucienu summā saglabāja 22. pozīciju, bet Riks Kristens Rozītis otrajā braucienā pieļāva kļūdu, iebraucot apmalē tūlīt pēc starta izraušanas, kas siguldietim rezultējās ar izcīnītu 25. vietu.

Svētdien, 5. decembrī, Sočos tika aizvadītas sacensības sieviešu konkurencē, kurās starp 28 sportistēm startēja arī četras latvietes: Kendija Aparjode, krimuldiete Elīza Tīruma, divas siguldietes – Ulla Zirne un Sigita Bērziņa. Dāmu sacensībās Kendijai Aparjodei izcīnīta 2. vieta, bet Elīzai Tīrumai – 6. vieta, Sigitai Bērziņai – 22. vieta, Ullai Zirnei, šajā sezonā debitējot Pasaules kausa sacensībās, – 24. vieta.

Eberspacher pasaules kausa trešais posms noslēdzās ar BMW Sprinta kausu, kurā piedalījās seši latvieši: Kendija Aparjode, Elīza Tīruma, Kristers Aparjods, Gints Bērziņš un divvietīgā ekipāža Andris un Juris Šici. BMW Sprinta kausā Gints Bērziņš guva 10. vietu, bet Elīza Tīruma izcīnīja 7. vietu. Savukārt divvietīgo ekipāžu konkurencē savu meistarību pierādīja Andris un Juris Šici, kuri veica izcilu braucienu un savai kolekcijai pievienoja vēl vienu zelta medaļu.

Savukārt Altenbergas trasē, Vācijā, tika aizvadīts pasaules kausa trešais posms skeletonā, kurā startēja brāļi Dukuri. Martins Dukurs izcīnīja 3. vietu un otro reizi sezonā kāpa uz goda pjedestāla, bet Tomass Dukurs ieguva 7. vietu.

Lepojamies ar novadnieku panākumiem un vēlam sasniegumus arī turpmāk!

Šajā nedēļas nogalē, 11. un 12. decembrī, sacensības norisināsies Vācijā, Altenbergā. Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem varēs sekot līdzi tiešraidē Sportacentrs.com TV un portālā Sportacentrs.com.

Sestdiena, 11. decembris:

  • 10.30 Pirmais brauciens – divvietīgās ekipāžas
  • 11.50 Otrais brauciens – divvietīgās ekipāžas
  • 13.10 Pirmais brauciens – sievietes
  • 14.35 Otrais brauciens – sievietes

Svētdiena, 12. decembris:

  • 20.15 Pirmais brauciens – vīri
  • 12.55 Otrais brauciens – vīri
  • 14.00 Komandu stafete

 

Foto: Mareks Gaļinovskis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi