×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 1. maijs
Šodien sveicam: Ziedonis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-12-06
Siguldas 1. pamatskolas audzēkņi piedalās skolēnu hakatonā “Young Climathon”

3. decembrī Rīgas Tehniskā universitāte sadarbībā ar Vides Izglītības fondu organizēja skolēnu hakatonu “Young Climathon”. Hakatonā piedalījās arī Siguldas 1. pamatskolas audzēkņu komanda – Evita Mārtinsone, Ernests Lipskis no 8.b klases, Uģis Broks no 8.c klases, Patrīcija Žaimunde, Raiens Rūja un Gustavs Melngalvis no 9.a klases, skolotāja – Ilze Rauska.

Hakatona dalībniekiem bija jāizstrādā risinājumi un radošas idejas tādām aktuālām problēmām kā pārtikas atkritumu mazināšana mājsaimniecībās, atkritumu šķirošanas kvalitāte un meža piesārņojums.

“Young Climathon” ir EIT Climate-KIC programmas «Young Innovators» starptautiska iniciatīva, kuras mērķis ir skolēnu un jauniešu vidū veicināt izpratni par klimata pārmaiņu un vides izaicinājumiem, kā arī aicināt pārdomāt, kādā nākotnē vēlamies dzīvot, un sekmēt ilgtspējīgu pakalpojumu, produktu un iniciatīvu radīšanu. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi