×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 1. maijs
Šodien sveicam: Ziedonis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-12-07
Siguldas pilsētas vidusskolā īsteno labbūtības projektu “Jaunietis jaunietim”

Uzsākoties jaunajam mācību gadam, Siguldas pilsētas vidusskolā tika uzsākta labbūtības projekta “Jaunietis jaunietim” īstenošana. Projekta īstenošanas laikā, no 1. septembra līdz 31. decembrim, tiek realizētas dažādas aktivitātes, lai uzlabotu skolēnu un skolotāju zināšanas par psihoemocionālo veselību, vienaudžu atbalsta formām un veicinātu piederību skolai. “Jaunietis jaunietim” aktivitātes norisinās Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras administrētā projekta “Atbalsts psihoemocionālās veselības veicināšanas pasākumiem skolās Covid-19 pandēmijas radīto seku mazināšanai” laikā.

Pirms projekta īstenošanas Siguldas pilsētas vidusskolas audzēknes – Enija Vilenfelde, Kerija Osīte, Paula Zute un Elizabete Šķute – kopā ar skolotāju Antru Austriņu-Seņkāni apmeklēja Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras organizētās apmācības, kuras no 24. līdz 26. augustam norisinājās Jēkabpilī.

Pamatojoties uz aptaujas rezultātiem, kas tika izsūtīta Siguldas pilsētas vidusskolas skolēniem mācību gada sākumā, tika secināts, ka skolēnu emocionālā veselība attālināto mācību procesa laikā ir pasliktinājusies, gan skolēniem, gan skolotājiem konstatēts “Izdegšanas sindroms” un skolēni jūtas pārslogoti, tādējādi ir būtiski veicināt aktivitātes, kas veicinātu skolēnu saliedēšanos un uzticēšanos un papildinātu skolotāju un skolēnu zināšanas par to, kā rīkoties dažādās “krīzes” situācijās.

Pēc projekta īstenošanas skolēni un skolotāji būs apmācīti, drošāki un saliedētāki. Projekts tiek īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2021.–2023. gadam finansējumu laikā.

 

Informāciju sagatavoja:
Kerija Osīte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi