×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-12-08
Allažu Tautas namam jauna vadītāja – allažniece Anete Ance Bērze

Šonedēļ darbu Allažu Tautas nama vadītājas amatā uzsākusi Anete Ance Bērze. Anete Ance ir allažniece, kura pati jau vairāk kā 10 gadus dejo Allažu Jauniešu deju kolektīvā “Ķimenīte” un Vidējās paaudzes deju kolektīvā “Ķimelītis”.

Anete Ance sevi pierādījusi kā atbildīgu, ar iniciatīvu apveltītu darbinieku Siguldas novada kultūras centra komandā jau no šī gada augusta. Uzsākot darbu Allažu Tautas namā, Anete Ance piebilst: “Allaži ir manas mājas, kur mīt daudz skaistu, aktīvu un patriotisku cilvēku. Man prieks būt daļai no šīs kopienas un prieks par dzīves sniegtajām iespējām, kas arvien aicina mani līdzdarboties savās mājās – Allažu pagastā!”

Anete Ance pēc Allažu pamatskolas un Rīgas 64. vidusskolas absolvēšana ieguvusi bakalaura grādu humanitārajās zinātnēs Vidzemes Augstskolā. 2018. gadā Erasmus+ absolventu prakses laikā Portugālē guvusi pieredzi tūrisma nozarē. Tāpat Anete Ance ir Siguldas Mākslu skolas klavieru nodaļas, kā arī Dramaturgu teātra 8. studijas absolvente.


© www.sigulda.lv


Pasākumi