×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2009-10-13
Siguldas Mākslu skola iesaistīsies akcijā „Es par kultūru”

Latvijas radošo savienību padome no 29.septembra līdz 16.oktobrim rīko akciju „Es par kultūru”, kuras laikā tiek vākti kultūras atbalstītāju paraksti. Siguldas Mākslu skola, atbalstot akciju, piektdien, 16. oktobrī no plkst.15.30 līdz 16.30 rīkos akciju Siguldā, kurai aicināts pievienoties ikviens, kas atbalsta mākslu, mūziku, literatūru vai kādu citu mākslas izpausmi.
 
Siguldas Mākslu skolas pedagogi un audzēkņi akcijas laikā sniegs koncertus un veidos plenērus trīs Siguldai stratēģiski nozīmīgos punktos - tirdzniecības centrā "Elvi" (Vidus ielā 1), autoostā un dzelzceļa stacijā. Akcijas noslēgumā kopā ar citām Siguldas novada kultūras un izglītības iestādēm piedalīsies arī Turaidas muzejrezervāts, eksponējot trīs izstādes „Ieskats 800gadu notikumos Siguldas novadā”, „Gauja. Zemgaļi. Zīmes.” un "Sateseles pilskalna stāsts".

„Siguldieši piedalās akcijā, lai ikvienam atgādinātu, ka kultūrai ir liela nozīme cilvēka izaugsmē, ka tā ir tik pat svarīga kā ūdens un maize. Mēs vēlamies akcentēt kultūras nozīmīgumu un pieejamību visai sabiedrībai,” piedalīties akcijā aicina Mākslu skolas direktors Guntars Zvejnieks.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi