×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-12-10
Siguldas novada infrastruktūra papildināta ar papildu pazemes konteineriem

Nodrošinot Siguldas novada iedzīvotājiem vēl plašākas iespējas šķirot ikdienā radīto vieglo iepakojumu jeb plastmasas, papīra, metāla iepakojumu, kā arī stikla taru, vides apsaimniekošanas uzņēmums Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” ir izbūvējis papildu konteinerus divos iedzīvotājiem visbiežāk apmeklētajos publiski pieejamos šķirošanas punktos – Siguldā, Pils ielā 14A un Peltēs, Lazdu ielā 2.

Šobrīd Siguldas novadā iedzīvotājiem publiski ir pieejami 212 atkritumu šķirošanas konteineri, kuru apsaimniekošanu nodrošina PSIA “JUMIS”, – zaļas krāsas zvana veida konteineri, kuri paredzēti stikla tarai, kā arī dzeltenas krāsas zvana veida un parastās – kantainās tvertnes plastmasas, papīra un metāla iepakojumam. Plašāka informācija par Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” publiski pieejamajiem atkritumu šķirošanas punktiem iespējams atrast šeit.

Vienlaikus PSIA “JUMIS” atgādina, ka dzeltenajā konteinerā drīkst izmest PET pudeles, šampūnu, dušas želeju un citas līdzīgas plastmasas pudelītes, plastikāta maisiņus, dzērienu kartona, konservu bundžas un citus iepakojumus, kā arī makulatūru, savukārt zaļajā – tikai dzērienu stikla pudeles un burkas. Visam iepakojumam pirms izmešanas ir jābūt bez ēdienu vai dzērienu pārpalikumiem, kā arī pēc iespējas saplacinātam. Tāpat “JUMIS” aicina iedzīvotājus būt atbildīgiem, kā arī ikdienā šķirot radītos atkritumus, tādā veidā samazinot arī izmaksas par nešķiroto atkritumu izvešanu.

Jautājumu gadījumā par šķirošanas punktiem Siguldas novadā, kā arī PSIA “JUMIS” atkritumu apsaimniekošanas kārtību aicinām sazināties ar Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” klientu centru, zvanot uz tālruņa numuru 26112288 vai rakstot uz e-pasta adresi info@jumis.lv.


© www.sigulda.lv


Pasākumi