×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-12-13
Sportistiem augsti sasniegumi un medaļas Eberspacher pasaules kausa posmos

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās Nāciju kauss Vācijas pilsētā Altenbergā. Pēc Ķīnas un Krievijas šī ir pirmā pietura Centrāleiropā. Sacensībās piedalījās Riks Kristens Rozītis, Artūrs Dārznieks, Kristers Aparjods, Gints Bērziņš, Sigita Bērziņa, Elīza Tīruma, Elīna Ieva Vītola, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme un Andris Šics/Juris Šics. Savukārt Ulla Zirne pēc piedzīvota kritiena treniņā savainoja plecu un Nāciju kausā nepiedalījās.

Par vietu pamatsacensībās cīnījās seši latvieši: Riks Kristens Rozītis, Artūrs Dārznieks, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Sigita Bērziņa un Elīna Ieva Vītola.

Vīriešu konkurencē labākā rezultāta īpašnieks – Artūrs Dārznieks, savukārt devītajā vietā ierindojās Riks Kristens Rozītis.

Sieviešu konkurencē starp 41 dalībnieci, trešo ātrāko finiša laiku uzstādīja Elīna Ieva Vītola, savukārt Sigita Bērziņa finišā izcīnīja13. vietu.

Divvietīgo ekipāžu konkurencē Mārtiņš Bots/Roberts Plūme ierindojās ceturtajā vietā.

Pārējie sportisti ir izcīnīja vietu stiprāko grupā pēc iegūtajiem punktiem pēdējos trijos Eberspacher pasaules kausa posmos. Stiprāko grupa – 12 dāmas, 15 vīri un 12 divvietīgās ekipāžas.

Pēc aizvadītiem trim pasaules kausa posmiem kopvērtējuma tabulā ceturtajā vietā ar 185 punktiem – Kendija Aparjode, ar 156 punktiem piektajā vietā – Elīza Tīruma. 173 punkti un ceturtā vieta Kristeram Aparjodam. Gintam Bērziņam 106 punkti un 11. pozīcija. Savukārt Andrim Šicam/Jurim Šicam ar 240 punktiem otrā vieta.

Sestdien, 11. decembrī, Eberspacher pasaules kausa trešais posms iesākās ar divvietīgo ekipāžu sacensībām, kurās uz starta devas arī divi Latvijas dueti: Mārtiņš Bots/Roberts Plūme un Andris Šics/Juris Šics.

Mārtiņš Bots/Roberts Plūme divu braucienu summā ieguva vietu uz goda pjedestāla trešā pakāpiena.

Savukārt Andris un Juris Šici pirmajā braucienā, startējot vieniem no pēdējiem, kad ledus kvalitāte vairs nebija tā labākā, izcīnīja piekto pozīciju, to saglabājot arī kopvērtējumā.

Eberspacher pasaules kausa ceturtā posma otrā diena iesākās ar vīriešu sacensībām, kurās starp 32 sportistiem par godalgām cīnījās arī četri latvieši: Riks Kristens Rozītis, Artūrs Dārznieks, Gints Bērziņš un Kristers Aparjods.

Kristers Aparjods divu braucienu summā izcīnīja augsto piekto vietu.

Gints Bērziņš izcīnīja 12. vietu. Artūrs Dārznieks 16. pozīciju, savukārt Riks Kristens Rozītis 25. vietu.

Ceturtā pasaules kausa posma pirmā sacensību diena noslēdzās ar sieviešu sacensībām, kurās piedalījās četras latvietes: Elīza Tīruma, Kendija Aparjode, Elīna Ieva Vītola un Sigita Bērziņa.

Elīza Tīruma divu braucienu summā ieguva sesto vietu. Tūlīt aiz sportistes septīto vietu izcīnīja Kendija Aparjode.

Sigitai Bērziņai izcīnīta 18. vieta, bet Elīnai Ievai Vītolai 23. pozīcija.

Eberspacher pasaules kausa ceturtā posma otrā diena noslēdzās ar komandu stafeti, kurā Latvijas valstsvienību pārstāvēja Elīza Tīruma, Kristers Aparjods un Mārtiņš Bots/Roberts Plūme.

Latvijas komanda ar 11. kārtas numuru par līdera pozīciju cīnījās pret Itālijas komandu. Pirmā no komandas, kas devās trasē, bija Elīza Tīruma, kura savā braucienā bija priekšā itālietei. Tāpat līdera pozīciju savā braucienā saglabāja Kristers Aparjods, bet Mārtiņš Bots/ Roberts Plūme smagi kļūdījās un piedzīvoja kritienu, kas liedza Latvijas komandai izcīnīt punktus šajā komandu stafetē.

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi