×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 1. maijs
Šodien sveicam: Ziedonis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-12-13
Noslēdzies biedrības “r.a.“Siltumnīca”” projekts “Nāc, piedalies un uzzini!”

Šomēnes noslēdzies biedrības “r.a.“Siltumnīca”” projekts “Nāc, piedalies un uzzini!”, kura mērķis bija nodrošināt atbalsta pasākumus jauniešiem Covid-19 pandēmijas seku mazināšanai. Projekta laikā jauniešiem bija iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs – “Slikto manieru tējas dzeršanas pēcpusdienē” Lēdurgas dendroparkā, Inciema muižas parkā un Krimuldas pagastā, divās “Pastaigās pilnmēness naktī” ar uzdevumiem Kubeseles dabas un vēstures takā, lekcijās-semināros “Pirmie soļi darba tiesībās” bērniem un jauniešiem līdz 18 gadiem un jauniešiem, kas vecāki par 18 gadiem (lekciju-semināru video ieraksti joprojām pieejami biedrības “r.a.“Siltumnīca”” Facebook lapā), kā arī grupu nodarbībās “Manu iespēju re-starts” dažādām vecuma grupām.

Projekta tiešā mērķa grupa bija jaunieši vecumā no 13 līdz 25 gadiem, kurus ietekmējusi Covid-19 pandēmija. Tā kā biedrība “R.a. “Siltumnīca”” ir reģistrēta Krimuldas pagastā, tad, rūpējoties par savas pašvaldības jauniešu labklājību, kā projekta tiešā mērķa grupa bija izvēlēti Krimuldas un Lēdurgas pagasta jaunieši, vienlaikus aicinot aktivitātēs piedalīties arī citās pašvaldībās reģistrētos jauniešus. Lielāko daļu aktivitāšu apmeklēja jaunieši no Rīgas un Siguldas. Kopumā projekta aktivitātēs bija iesaistījušies 233 jaunieši, no kuriem 13 brīvprātīgie jaunieši palīdzēja tapt projektam “Nāc, piedalies un uzzini!”.

Visbiežāk projekta aktivitātēs piedalījās draugu grupas, no kurām viens jaunietis bija visaktīvākais, kurš bija iniciators aktivitātes apmeklēšanai. 80% aktivitāšu dalībnieku savās anketās atzīmēja, ka no pasākumiem ieguva to, ko sagaidīja, kā arī 10% atzīmēja, ka saņēma vairāk nekā sagaidīja.

Jauniešiem projekta laikā bija iespēja izbaudīt atpūtu dabā ar nelielu adrenalīna devu, doties piedzīvojumos, iegūt jaunu pieredzi, jautru un interesantu kopābūšanu ar draugiem, labi un kvalitatīvi pavadīt laiku un rast vēl citus ieguvumus.

Visas projekta aktivitātes veicināja jauniešu iesaisti. Tika uzlabotas zināšanas par jauniešu tiesībām darba tirgū, iegūtas praktiskas zināšanas par ekipējuma sagatavošanu pastaigai dabā, par orientēšanos dabā, tostarp tumsā, iegūta pieredze vienaudžu piesaistīšanai projekta aktivitātēm un mārketinga aktivitāšu pielietojumam. Jaunieši ieguva zināšanas un motivāciju pašiem veidot kvalitatīvas brīvā laika pavadīšanas aktivitātes, kā arī ieguva zināšanas un iemācījās praktiskas tehnikas stresa mazināšanai un negatīvo emociju kontrolei, lai no jauna ieraudzītu savas iespējas un esošos resursus, ko nomākusi un aizēnojusi Covid-19 pandēmija un tās radītie apstākļi.

Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2021.–2023. gadam ietvaros.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi