×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-12-13
Siguldas jaunieši startē un gūst panākumus badmintona turnīrā Igaunijā

Pagājušās nedēļas nogalē Igaunijas pilsētā Tartu risinājās plašs jauniešu badmintona turnīrs, kurā startēja vairāk nekā 270 spēlētāji no Anglijas, Igaunijas, Latvijas, Lietuvas un Somijas. Pēc ilgāka pārtraukuma Siguldas badmintona kluba / Siguldas Sporta skolas jaunie spēlētāji piedalījās starptautiskās sacensībās ārpus Latvijas robežām.

Anna Kupča spēcīgajā konkurencē vienspēlēs jaunietēm vecuma grupā U-19 izcīnīja sudraba godalgu, bet pārī ar Anniju Rulli-Titavu dubultspēlēs ierindojās 3. vietā. Annijai vienspēlēs 7. pozīcija.

Trīs 3. vietas vecuma grupā U-13 vienspēlēs, jauktajās dubultspēlēs pārī ar Oskaru Bajāru no Rīgas un dubultspēlēs meitenēm kopā ar Igaunijas spēlētāju izcīnīja Leila Anna Siliņa.

Savukārt 3. vieta dubultspēlēs meitenēm vecuma grupā U-15 mūsu pārim Anetei Priedniecei un Madarai Mackēvičai. Vienspēlēs viņām dalīta 9. vieta. Jauktās dubultspēles Anete spēlēja kopā ar Jāni Jaunslavieti no Valkas vecuma grupā U-17 un viņi ierindojās 5. vietā. U-15 jaukto pāru cīņās Madara Mackēviča pārī ar citu Valkas pārstāvi – Prohoru Dobrovoļski – palika 9. vietā.

Mazāk pieredzējuši spēlētāji sacentās B grupā, kur vecuma grupā U-17 vienspēlēs pārliecinoši uzvarēja Paula Mackēviča, bet vecuma grupā U-15 vienspēlēs Elizabete Apsīte un Liveta Birzgale ierindojās attiecīgi 3. un 9. vietā.

Rezultātu tabulas skatāmas šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi