×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-12-16
Šodien Pakalpojumu centrā konstatētas problēmas ar interneta savienojumu

Šodien, 16. decembrī, Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā konstatētas tehniskas problēmas, kā rezultātā nav pieejams interneta savienojums. Ņemot vērā, ka nestrādā neviena sistēma un nav zināms, cik ilgā laikā tiks novērsti bojājumi, klientu apkalpošanas speciālistu darbs šobrīd notiek konsultatīvā režīmā. Ja bija plānota klātienes vizīte, aicinām pārliecināties par sakaru atjaunošanos vai pārplānot Pakalpojumu centra apmeklējumu. Atgādinām, ka klientu apkalpošana norisinās klātienē citos klientu apkalpošanas centros, kuros var vērsties ikviens novada iedzīvotājs. Tālrunis informācijai: 80000388.

Jau ziņots, ka šodien tehnisku iemeslu dēļ klientu apkalpošanas centri Inčukalnā, Mālpilī, Krimuldā, Allažos un Morē strādās saīsinātu darba laiku un apmeklētājus pieņems no plkst. 8.00 līdz 13.00. Savukārt Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrs Raiņa ielā 3, Siguldā, strādās līdz plkst. 15.00.

Atgādinām, ka apmeklētāji klātienē šobrīd tiek apkalpoti epidemioloģiski drošā vidē jeb “zaļajā režīmā”. Siguldas novada pašvaldības pakalpojumi pieejami arī attālināti pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, savukārt portālā latvija.lv attālināti var saņemt arī valsts pārvaldes pakalpojumus. Iesniegumu vai dokumentu, kas adresēts pašvaldībai un parakstīts ar drošu elektronisku parakstu, aicinām sūtīt uz pašvaldības oficiālo e-pasta adresi pasts@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv


Pasākumi