×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-12-17
​Sociālās aprūpes centrs iesaistījies labdarības projektā “Eņģeļa pasts”

Siguldas novada pašvaldības Sociālās aprūpes centrs ir iesaistījies labdarības projektā “Eņģeļa pasts”. Projekts darbojas ceturto gadu un mudina līdzcilvēkus Ziemassvētkos iepriecināt sociālās aprūpes namos dzīvojošos. Tīmekļa vietnē www.engelapasts.lv, izvēloties projektu “Ziemassvētku vecīša darbnīca 2021”, jebkurš līdzcilvēks var iepriecināt kādu no aprūpes namu iemītniekiem, tostarp sociālās aprūpes mājas “Gaismiņas”, Mālpils sociālās aprūpes mājas un sociālās aprūpes mājas “Gauja” iemītniekus.

Ziemassvētku laiks ir iespēja mums visiem vairot labo, sniedzot, kādam prieku sagādājot Ziemassvētku dāvanu. Projekts paredz, ka ir iespējams izvēlēties kādu no aprūpes iestādēm un no pievienotā saraksta kādu no iemītniekiem. Sarakstā ir pievienots īss apraksts par iemītnieku un vēlmes par dāvanu. Projekts darbojas līdz 10. janvārim.

Iesaistoties labdarības projektā “Eņģeļa pasts”, ir iespēja iepriecināt sociālā aprūpes centrā dzīvojošos aprūpes namu iemītniekus.

Papildus tam sociālā aprūpes centrā dzīvojošos iemītniekus Siguldas novadā šogad iepriecinās Agra Daņiļeviča deju skolas “Dzirnas” dalībnieki, sniedzot iespēju vērot koncertu. Ievērojot valstī noteiktos drošības pasākumus, līdz Ziemassvētkiem, aprūpes namu “Gauja” un “Pēterupe” pagalmos deju skolas mazie mākslinieki sniegs priekšnesumus.

Siguldas novada pašvaldības Sociālās aprūpes centrs pateicas deju skolai “Dzirnas” un tās atbalstītājiem par senioru un darbinieku iepriecināšanu un sasildīšanu ar dejām un pozitīvām emocijām!


© www.sigulda.lv


Pasākumi