×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 1. maijs
Šodien sveicam: Ziedonis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-12-21
Mākslu skolas “Baltais Flīģelis” audzēknei godalgota vieta dziedāšanas konkursā

Siguldas Mākslu skolas “Baltais Flīģelis” kora klases audzēkne Estere Gruzniņa ar lielisku sniegumu piedalījusies attālinātajā Latvijas bērnu, jauniešu un pieaugušo akadēmiskās un mūsdienu estrādes dziedāšanas konkursā “Gaismas dziesmas Kandavā 2021” un izcīnījusi godpilno 3. vietu.

Šogad ziemas dziesmu konkursā tika aicināti piedalīties dziedātāji jebkurā vecumā no 4 gadiem, kuri varēja dziedāt kā solisti, dueti, trio, kvarteti, ansambļi un popgrupas gan akadēmiskajā, gan estrādes žanrā.

Attālinātajā konkursā tika iesūtīti 197 video, kuros piedalījās 458 dziedātāji no 38 Latvijas pilsētām, kā arī no Viļņas Lietuvā un Minsteres Vācijā.

Lepojamies ar Esteres Gruzniņas lielisko sasniegumu un izsakām pateicību Mākslu skolas “Baltais flīģelis” skolotājai Solvegai Vītoliņai un koncertmeistarei Elīnai Gruzniņai par ieguldījumu Esteres talanta izkopšanā!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi