×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-12-29
Aizvadīts tradicionālais Ziemassvētku volejbola turnīrs

Otrajos Ziemassvētkos, 26. decembrī, Siguldas Sporta centrā pēc 2 gadu pārtraukuma tika aizvadīts Ziemassvētku volejbola turnīrs. Šogad tas noritēja jau 18. reizi un, lai noskaidrotu spēcīgākās komandas, pulcēja vairākus desmitus dalībnieku.

Sacensībās kopumā piedalījās 81 dalībnieks, no kuriem 26 bija dāmas. Sacensību ievadā tika izveidotas 14 līdzvērtīgas komandas, kuras aizvadīja savstarpējas grupu spēles, maču turpinājumā notika izslēgšanas spēles pēc vienmīnusa sistēmas. Dodot iespēju ikvienai komandai cīnīties par vietu finālā, tika aizvadītas spēles līdz 2 setu uzvarai. Pusfinālā savstarpēji tikās Krišjāņa Veinberga komanda pret Jorena Janišona komandu un Paula Gurecka komanda pret Rolanda Plēsnieka komandu.

Sacensību rezultāti:

  • 1. vieta – Jorena Janišona komanda (Ieva Bērziņa, Līva Marta Poča, Matīss Šalkovskis, Nauris Krīgers, Rihards Vītoliņš, Jorens Janišonis);
  • 2. vieta – Paula Gurecka komanda (Antra Šverna, Trents Natans Jankovskis, Ernests Neimanis, Konstantīns Rumjancevs, Pauls Gureckis);
  • 3. vieta – Krišjāņa Veinberga komanda (Līva Sola, Līga Maurīte, Gustavs Auziņš, Emīls Smilškalns, Elvis Vorps, Krišjānis Veinbergs);
  • 4. vieta – Rolanda Plēsnieka komanda (Silga Ose, Guna Stūrīte, Jurijs Kosnarēvičs, Reinis Paukšs, Daniels Žukovskis, Rolands Plēsnieks).

Konkursa uzvarētāji – Elīza Vectirāne un Gustavs Auziņš.

Pasākuma organizatori izsaka pateicību dalībniekiem par piedalīšanos un spraigajām cīņām. Turnīru organizēja Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde sadarbībā ar sporta klubu “Nuki”. 

 

Foto: Edgars Pūcītis

Informāciju sagatavoja:
Sporta klubs “Nuki” valdes loceklis
Gvido Gailītis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi