×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-12-29
Izsludināts NVO projektu pieteikumu konkurss ģimenes pasākumu atbalstam

Sabiedrības integrācijas fonds izsludinājis atklātu projektu pieteikumu konkursu nevaldības organizācijām (NVO) “Ģimenei draudzīgas vides veidošana”, lai 2022. gadā īstenotu pasākumus ģimenisku vērtību godināšanai visā Latvijā. Programmā pieejamais finansējums organizācijām kopumā ir 450 000 eiro.

Par pasākumiem ģimenisku vērtību godināšanai uzskatāmi pasākumi ģimenēm un tās locekļiem – atzīmējamās dienas, tostarp Tēva, Mātes un Ģimeņu diena, dažādas nometnes, neformālās izglītības pasākumi, kultūras, sporta vai atpūtas pasākumi. Vienam projekta pieteikumam pieejamais minimālais finansējums ir 2 500 eiro, bet maksimālais finansējums – 15 000 eiro.

Pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 20. janvāra plkst. 12.00. Projektu iesniedzēju ērtībai 11. janvārī plkst. 11.00 Sabiedrības integrācijas fonda Facebook lapā notiks informatīvais seminārs, kura laikā projektu pieteicējiem būs iespēja uzdot sev interesējošus jautājumus pirms projektu pieteikuma iesniegšanas.

Konkursa nolikums, pieteikuma un budžeta veidlapa, cita noderīga informācija pieejama šeit.

Konkursa mērķis ir nodrošināt NVO iniciatīvas ģimenēm draudzīgas vides veidošanā un sabiedrības līdzdalības veicināšanā, vairojot pozitīvu attieksmi pret ģimenēm un sekmējot sadarbību ar pašvaldībām ģimeņu atbalsta politikas jautājumu risināšanā.


© www.sigulda.lv


Pasākumi