×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-12-29
SIA “Saltavots” uzlabo decentralizētās kanalizācijas sistēmas

Ar mērķi attīstīt centralizētās kanalizācijas sistēmas pakalpojumu kvalitāti, uzlabojot to pieejamību un mazinot vidē novadīto piesārņojumu no mājsaimniecību decentralizētajām kanalizācijas sistēmām Siguldas notekūdeņu aglomerācijā, SIA “Saltavots” kopš 2017. gada pavasara īsteno Eiropas Savienības līdzfinansēto projekta “Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Siguldas notekūdeņu aglomerācijā” Nr.5.3.1.0/16/I/001, 5. kārtu.

SIA “Saltavots” informē, ka projekta laikā, pamatojoties uz izstrādātajiem būvprojektiem, par 6,73 kilometriem ir paplašināti centralizētās kanalizācijas sistēmas tīkli, izbūvētas 3 jaunas kanalizācijas sūkņu stacijas un veikta 1 esošās kanalizācijas sūkņu stacijas tehnoloģiskā aprīkojuma pārbūve, kā arī būvprojektu autoruzraudzība. Papildus tam ir sasniegts projektā norādītais uzraudzības rādītājs, kas ir 279 iedzīvotāji, kuri pieslēgušies projektā paplašinātajai sadzīves kanalizācija sistēmai.

SIA “Saltavots” izsaka pateicību nekustamo īpašumu īpašniekiem, kuri izmantojuši radīto pieslēguma iespēju un palīdzējuši sasniegt projekta uzraudzības rādītājus.

Projekta kopējās izmaksas 1 284 220, 72 eiro. Kopējās attiecināmās izmaksas 1 061 339,43 eiro, no kurām Kohēzijas fonda līdzfinansējums – 827 314,07 eiro.

 

 

 

 

 

 


© www.sigulda.lv


Pasākumi