×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-01-03
Darbu sāk Siguldas novada Bāriņtiesas priekšsēdētāja Kristīne Valtere

3. janvārī darbu Siguldas novada Bāriņtiesā sāk tās priekšsēdētāja Kristīne Valtere, kā arī priekšsēdētājas vietnieces Vineta Ērentraute, kura jau iepriekš strādāja Siguldas novada Bāriņtiesā, un Anna Višķere, kura ir bijusī Mālpils Bāriņtiesas priekšsēdētāja.

Kristīne Valtere 18 gadus strādājusi Rīgas bāriņtiesā, bet pirms tam nepilnus divus gadus pieredzi guvusi arī Rīgas Sociālajā dienestā. Strādājot Rīgas bāriņtiesā, pēdējos 15 gadus vadījusi Aizgādības lietu nodaļu. 2019. gadā K. Valtere Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē ieguvusi profesionālā maģistra grādu psiholoģijā, organizāciju psihologa kvalifikāciju. Savukārt 2005. gadā Biznesa augstskolā “Turība” K. Valtere ieguvusi profesionālā maģistra grādu uzņēmējdarbības vadībā, uzņēmumu un iestāžu vadītāja kvalifikāciju.

Kā stāsta K. Valtere, vadot Siguldas novada Bāriņtiesu, viņas galvenais fokuss būs uz izpratnes veicināšanu par iestādes mērķi, kura centrā ir bērns. Tāpat viņa izmantos savu iepriekš iegūto pieredzi cilvēku vadīšanā un procesu administrēšanā Rīgas bāriņtiesā, lai veidotu spēcīgu un saliedētu komandu ar izkoptu organizācijas iekšējo kultūru un lojalitāti, lai veicinātu darba kvalitāti un produktivitāti un kopīgi ar kolēģiem veidotu jauno Siguldas novada Bāriņtiesas tēlu.

Konkurss uz Siguldas novada Bāriņtiesas priekšsēdētāja un viņa vietnieku vakancēm tika izsludināts pēc administratīvi teritoriālās reformas. Saskaņā ar Bāriņtiesu likuma Pārejas noteikumu 22. punktu, Bāriņtiesas priekšsēdētāja un viņa vietnieku amatu konkursā priekšroka tika dota pretendentiem, kuri ievēlēti bāriņtiesas sastāvā līdz 2021. gada 30. jūnijam.

Pretendentu atlase norisinājās trīs kārtās: sākotnēji tika veikts iesūtīto dokumentu un pieteikumu apkopojums, izvērtēta kandidātu atbilstība noteiktajām izglītības un profesionālās kvalifikācijas prasībām. Otrajā kārtā uz darba interviju tika uzaicināti pretendenti, kas pēc dokumentu pārbaudes atbilda izvirzītajām prasībām, savukārt trešajā kārtā –, apkopojot rezultātus, izvēlēts piemērotākais kandidāts, kuru virzīt apstiprināšanai domes sēdē. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi