×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-01-05
“Siguldas devonā” ar filmu “Spogulī” atsāksies kino seansi

Kultūras centrā “Siguldas devons” otrdien, 11. janvārī, plkst. 19.00 būs iespēja noskatīties režisores Lailas Pakalniņas filmu “Spogulī”.

Filmas pamatā ir stāsts par apmātu pamāti, kas dzen naivu, taču centīgu vingrošanas trenera meitu arvien dziļāk mežā. Lailas Pakalniņas absurda fantāzijā par sāncensību un patmīlību 21. gadsimtā tiek pārbaudītas viņu abu spējas. Galveno lomu atveidotāju trio – Latvijas Nacionālās operas un baleta prīma Elza Leimane, aktieris Lauris Dzelzītis un uzlecošā aktrise Madlēna Valdberga – elektroniskās mūzikas pavadījumā sastopas ar profesionāliem atlētiem un akrobātiem, piedāvājot reibinošu piedzīvojumu, kas filmēts kā nepārtraukts selfijs.

Filma ir pasaulē atzītākās latviešu režisores Lailas Pakalniņas un viņas ilggadējā domubiedra kinooperatora Ginta Bērziņa jaunākais meistardarbs, kas reinterpretē vācu folkloras iedvesmoto brāļu Grimmu pasaku mūsdienu audiovizuālajā valodā.

Galvenajās lomās: Madlēna Valdberga, Elza Leimane, Lauris Dzelzītis

Komanda: scenārija autore, režisore un producente: Laila Pakalniņa; kinooperators inscenētājs: Gints Bērziņš; Skaņu režisors: Anrijs Krenbergs; lomponisti: Paulius Kilbauskas, Vygintas Kisevičius; mākslinieks: Aldis Meinerts; kostīmu māksliniece: Liene Dobrāja; grima māksliniece: Maija Gundare; montāžiste: Ieva Veiveryte; aktieru atlases režisore: Gunita Groša; gaismu meistari: Zdislavas Jagelo, Audrius Zagorskis; producente: Dagne Vildziunaite.

Filmas veids: spēlfilma, filmas ražošanas gads: 2020, Latvijas un Lietuvas kopražojums, latviešu valodā ar angļu valodas subtitriem. Tās garums ir 84 minūtes. Filmu ieteicams skatīties, sākot no 7 gadu vecuma.

Izplatītājs: Rīgas Starptautiskais kino festivāls.

Oficiālā mājaslapa: www.filmaspoguli.lv.

Pēc filmas seansa plānota tikšanās ar filmas veidotājiem.

Biļetes cena – 2,50 eiro, arSiguldas novada ID karti 2 eiro. Biļetes pieejamas “Siguldas devons” biļešu kasē darba laikā no plkst. 11.00 līdz 18.00.

Ieeja kino apmeklētājiem, kas ir veikuši pilnu vakcinācijas kursu, uzrādot derīgu Covid-19 vakcinācijas vai izslimošanas sertifikātu(pēdējo 6 mēnešu laikā). Sertifikātus var lejuplādēt tīmekļvietnē covid19sertifikats.lv. Seansa laikā jānēsā sejas maskas. Atgādinām, ka uz pasākumu obligāti jāņem līdzi arī personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte), lai varētu apliecināt sertifikāta atbilstību.

Plānots, ka nākamreiz – 25. janvārī – kino baudītājiem kultūras centrā “Siguldas devons” būs iespēja vērot filmu “Nekur īpaši”.

 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi