×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-01-07
Novadnieki triumfē Nāciju kausā Siguldā

Šodien, 7. janvārī, bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda” norisinājās Nāciju kauss, kas ir kvalifkācijas sacensības Eberspächer Pasaules kausa septītajam posmam.

Nāciju kausā par vietu pamatsacensībās cīnījās pieci Latvijas izlases sportisti: Artūrs Dārznieks, Riks Kristens Rozītis, Sigita Bērziņa, Ulla Zirne un Elīna Ieva Vītola.

Pārējie sportisti ir izcīnījuši vietu stiprāko grupā pēc iegūtajiem punktiem pēdējos trijos Eberspächer Pasaules kausa posmos. Stiprāko grupa – 12 dāmas, 15 vīri un 12 divvietīgās ekipāžas. Savukārt Kendija Aparode nepiedalīsies arī šajā pasaules kausa posmā, ņemot vērā gūto pēdas traumu.

Vīriešu konkurencē uzvaru izcīna Artūrs Dārznieks, finišējot 48,350 sekundēs. Komandas biedram piekāpjoties par 0,041 sekundēm, otrajā vietā Riks Kristens Rozītis. Savukārt bronzas godalgu izcīna austrietis Reinhards Eggers (Reinhard Egger).

Sieviešu sacensībās labāko rezultātu uzrāda Elīna Ieva Vītola, kura par 0,018 sekundēm apsteidza pieredzējušo krievieti Tatjanu Ivanovu (Tatyana Ivanova), finišējot 42,353 sekundēs. Bronzas godalgu izcīna Vītolas vienaudze Sigita Bērziņa. Savukārt Ullai Zirnei finiša laiks 42,721 sekunde un izcīnīta astotā vieta.

Sestdien, 8. janvārī, sāksies Eberspächer Pasaules kausa septītais posms. Tas būs jau 29. pasaules kauss kamaniņu sportā, kas tiek rīkots bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda”. Šīs būs noslēdzošās kvalifikācijas sacensības, kurās tiks noskaidroti tie kamaniņu sportisti, kuri pārstāvēs Latvijas valstsvienību Pekinas Ziemas olimpiskajās spēlēs, kuras sāksies 2022. gada 4. februārī.

Atgādinām, ka, rūpējoties par sportistu drošību, sacensības norisināsies bez skatītāju klātbūtnes, taču Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem iespējams sekot līdzi tiešraidēs kanālā TV4 vai tīmekļa vietnē sportacentrs.com.

Sestdien, 8. janvārī:

  • plkst. 10.10 pirmais brauciens – vīri;
  • plkst. 11.45 otrais brauciens – vīri;
  • plkst. 13.30 pirmais brauciens – divvietīgās ekipāžas;
  • plkst. 14.50 otrais brauciens – divvietīgās ekipāžas.

Svētdien, 9. janvārī:

  • plkst. 10.05 pirmais brauciens – sievietes;
  • plkst. 11.30 otrais brauciens – sievietes;
  • plkst. 13.00 BMW sprinta kauss – vīri;
  • plkst. 13.45 BMW sprinta kauss – divvietīgās ekipāžas;

Informāciju sagatavoja:
Latvijas kamaniņu sporta federācijas sabiedrisko attiecību speciāliste
Ieva Ose


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi