×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-01-19
Ziemas olimpiskajās spēlēs piedalīsies 10 Siguldas novada sportisti

Šodien, 19. janvārī, Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) delegācijas sastāvā startam Pekinas ziemas olimpiskajās spēlēs apstiprināja 57 sportistus 11 sporta veidos. No tiem ir 32 individuālo sporta veidu sportisti, kuru vidū ir 10 sportisti no Siguldas novada. Skeletonā par medaļām cīnīsies Martins Dukurs un Tomass Dukurs, kamaniņu sportā – Elīza Tīruma, Ieva Elīna Vītola, Gints Bērziņš, Artūrs Dārznieks, Andris Šics, Juris Šics, bobslejā – Emīls Cipulis, bet ziemeļu divcīņā – Markuss Vinogradovs.

Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Žoržs Tikmers norāda, ka uz Pekinu dodas spēcīga komanda ar savu sporta veidu līderiem. To vidū noteikti jāpiemin brāļi Dukuri un brāļi Šici, kuriem šīs būs piektās olimpiskās spēles, savukārt Elīza Tīruma olimpiskajās spēlēs piedalīsies trešo reizi.

2022. gada ziemas olimpiskās spēles būs 24. ziemas olimpiskās spēles, kas no 4. februāra līdz 20. februārim notiks Ķīnas galvaspilsētā Pekinā. Kopumā tiks sadalīti 109 medaļu komplekti 15 ziemas sporta veidos.

Vēlam mūsu sportistiem veiksmīgus startus olimpiskajās spēlēs! Aicinām turēt īkšķus par novadniekiem!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi