×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-01-24
Par valsts nodrošināto juridisko palīdzību parāda piedziņas jautājumos

Valsts nodrošina iespēju personām, kuras pašas nevar nodrošināt sev juridisko palīdzību, saņemt valsts apmaksātu juridiskās palīdzības saņemšanu parāda piedziņas un atbrīvošanas no parādsaistībām jautājumu risināšanai.

Valsts nodrošināto juridisko palīdzību, atbilstot tās saņemšanas kritērijiem, piemēram, ir piešķirts trūcīgas vai maznodrošinātas mājsaimniecības statuss, var saņemt, lai noskaidrotu:

► strīdā par parāda piedziņu – vai prasījums par parāda piedziņu ir pamatots, vai pastāv iespēja labprātīgi vienoties par parāda atmaksu, vai pieprasīto procentu un līgumsoda apmērs nav nesamērīgs;

► fiziskās personas maksātnespējas procesā – vai ir pamats iesniegt tiesā pieteikumu par fiziskās personas maksātnespējas procesa uzsākšanu; juridiskās palīdzības sniedzējs palīdzēs sagatavot pieteikumu tiesai par fiziskās personas maksātnespējas procesa uzsākšanu.

Šādu jautājumu risināšanai personai tiek piešķirta juridiskā konsultācija. Plašāka informācija par administrācijas sniegtajiem pakalpojumiem pieejama Juridiskās palīdzības administrācijas tīmekļa vietnē, kā arī pa bezmaksas informatīvo tālruni 80001801 darbdienās Juridiskās palīdzības administrācijas darba laikā.

Tāpat valsts apmaksātu palīdzību var saņemt šādās lietās: civillietās, administratīvajās lietās, kā arī Satversmes tiesas procesā. Juridiskās palīdzības administrācija valsts nodrošināto juridisko palīdzību nodrošina gan ārpustiesas, gan tiesā līdz galīgā tiesas nolēmuma spēkā stāšanās brīdim. Plašāka informācija apskatāma šeit vai Juridiskās palīdzības administrācijas tīmekļa vietnē.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi