×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-01-28
Sunīšu ciema topošajā Kopienas centrā noslēgušies aktīvie būvniecības darbi

Līdz ar apkures sistēmas pievienošanu un gāzes iekārtu tehniskās dokumentācijas sakārtošanu, janvāra sākumā Krimuldas pagasta Sunīšu ciema topošajā Kopienas centrā tika noslēgta aktīvā būvniecības darbu fāze un centrs ir nodots ekspluatācijā. Kā nākamais solis tiek plānots mēbeļu iepirkums, to iegāde un centra iekārtošana.

Jaunā gada pirmajās dienās tika noslēgta vienošanās ar AS “Gaso” par gāzes apkures iekārtu izmantošanu, kas ļāva topošajā Sunīšu Kopienas centrā pievienoties gāzes apkures tīklam un uzsākt telpu apsildi. Turpinājās arī tālākais darbs dokumentācijas sakārtošanā, lai centru varētu nodot ekspluatācijā. Paralēli tam Siguldas novada pašvaldības speciālisti jau plāno un gatavo iepirkumu par mēbeļu iegādi, lai pēc iespējas drīzāk telpas varētu iekārtot un dot iespēju tās izmantot iedzīvotājiem.

Krimuldas pagasta Sunīšu ciema bijušās katlumājas pārbūves rezultātā tiks izveidots Kopienas centrs vietējās kopienas interesēm un vajadzībām. Pārbūves mērķis ir radīt kvalitatīvu sociālo pakalpojumu pieejamību un brīvā laika pavadīšanas iespējas iedzīvotājiem, stiprinot vietējo kopienu un pakalpojumu daudzveidību.

Kopienas centra kopējā platība plānota 195,8 kvadrātmetri, paredzot tajā daudzfunkcionālu nodarbību zāli, amatu darbnīcu, darba kabinetu sociālā dienesta, kā arī dienas centra vadītāja un biedrības “Sarkanais Krusts” darbinieku vajadzībām, noliktavas telpu, nodarbību telpu ar virtuves daļu un higiēnas telpu.

Kopienas centra būvdarbu kopējā līgumcena ir 284 377,76 eiro ar PVN, un tā pārbūvi veic SIA “Dakstiņu jumti”.

Jau ziņots, ka Siguldas novada pašvaldības deputāti papildu finansējuma piešķiršanu Kopienas centra izbūvei Sunīšu ciemā Krimuldas pagastā. Veicot katlumājas pārbūvi par dienas centru, konstatēta nepieciešamība pēc papildu darbu veikšanas, kas ietver dažādus demontāžas un montāžas darbus, kā arī dežuranta telpas izbūvi un citus darbus. Papildu darbu veikšanai piešķirts finansējums 18 540,30 eiro apmērā, nepieciešamos finanšu līdzekļus paredzot 2022. gada budžetā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi