×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-01-31
Siguldā aizvadītas peldēšanas sacensības “Siguldas vardītes 2022”

26. janvārī Siguldas Sporta centra baseinā notika Siguldas Sporta skolas slēgtās sacensības peldēšanā “Siguldas vardītes 2022”, kurās piedalījās vairāk nekā 40 Sporta skolas Peldēšanas nodaļas audzēkņi.

Mazākie, 2014. un 2013. gadā dzimušie peldētāji, sacentās 25 metru brīvā stila distancē. Vairākumam tās bija pirmās sacensības, tāpēc pārdzīvojumi bija lieli un arī tika gūta pirmā pieredze, kāds ir starta signāls, kā jāstartē un kā tas ir, sacensties ar blakus celiņā peldošajiem sacensību atmosfērā.

Savukārt 2012. gadā dzimušie sacentās vienā disciplīnā – 50 metru brasā. 2011. gadā dzimušie un vecākie audzēkņi sacentās divās disciplīnās – 50 metru brasā un 100 metru brasā. Labāko laiku 50 metru distancē starp zēniem uzrādīja Anrijs Apsītis (39.84), starp meitenēm Emīlija Strazdiņa (39.86), bet 100 metru brasa distancē arī ātrākā meitene bija Emīlija Strazdiņa (1.30.07) un zēniem – Anrijs Apsītis (1.30.70).

Plašāki sacensību rezultāti pieejami šeit.

Siguldas Sporta skola izsaka pateicību Peldēšanas nodaļas trenerēm Andrai Fridrihsonei, Olitai Viducei un Ievai Ozoliņai par sacensību organizēšanu un vadīšanu, kā arī par audzēkņu sagatavošanu sacensībām.

Plānots, ka 5. februārī Siguldas Sporta skolas peldētāji startēs starptautiskajās sacensībaās “Madwawe Challenge” Ķīpsalas 50 metru peldbaseinā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi