×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-01
Uzsākta publiskā apspriešana par četru koku noņemšanu Mālpils parka celiņu pārbūves dēļ

Turpinot Mālpils parka gājēju celiņu pārbūves projekta realizēšanu, Siguldas novada Būvvalde līdz 1. martam izsludina publisko apspriešanu par četru mazvērtīgu koku noņemšanu Mālpils parka teritorijā, kuru saknes celiņu izbūves laikā tiks bojātas, padarot tos nedrošus ilgtermiņā.

Projekta ietvaros tiek paredzēts izbūvēt jaunus betona bruģa gājēju celiņus, izvest koku celmus, izbūvēt jaunus labiekārtošanas elementus – soliņus un atkritumu urnas, lai Mālpils pagasta iedzīvotāji un tūristi varētu pastaigāties un atgūt spēkus Mālpils parkā.

Iedzīvotāji aicināti iesaistīties publiskajā apspriešanā no 1. februāra līdz 1. martam. Atsauksmes var iesniegt Siguldas novada pašvaldības Būvniecības kontroles pārvaldē Zinātnes ielā 7, Siguldā, un Mālpils Valsts un pašvaldības vienotā klientu apkalpošanas centrā (Mālpils VPVKAC) Nākotnes ielā 1, Mālpils pagastā, vai rakstot uz e-pasta adresi buvvalde@sigulda.lv līdz 1. martam.

Ar būvniecības ieceres dokumentāciju, tai skaitā vizuālo risinājumu un skaidrojošo aprakstu par iecerēto būvniecības ieceri no 1. februāra līdz 1. martam iespējams iepazīties Siguldas novada pašvaldības Būvniecības kontroles pārvaldē Zinātnes ielā 7, Siguldā, iepriekš piesakoties un zvanot uz tālruņa numuru 67800956 vai rakstot uz e-pasta adresi buvvalde@sigulda.lv, kā arī Mālpils Valsts un pašvaldības vienotā klientu apkalpošanas centrā, Nākotnes ielā 1, Mālpils pagastā.

Būvniecības ieceres prezentācijas pasākums plānots 24. februārī plkst. 17.00 attālināti tiešsaistes platformā Zoom. Dalībai sanāksmē iedzīvotāji aicināti pieteikties, rakstot uz e-pasta adresi buvvalde@sigulda.lv līdz 21. februārim, lai saņemtu piekļuves saiti sapulcei.

Pārņemot Mālpils pašvaldības saistības pēc administratīvi teritoriālās reformas, būvniecības ierosinātājs ir Siguldas novada pašvaldība, savukārt būvprojekta izstrādātājs ir SIA “Ceļu komforts Rīga”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi