×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-01
Aizvadīts slēpošanas sacensību “Vilciņa kauss” 2. posms

Sestdien, 29. janvārī, Siguldas Pilsētas trasē norisinājās “Vilciņa kausa” 2. posma sacensības pašiem mazākajiem kalnu slēpotājiem. Kopumā sacensībās piedalījās 199 dalībnieki, kas ir lielākais dalībnieku skaits līdz šim “Vilciņa kausa” organizēšanas vēsturē. Sacensību laikā bērnus priecēja un izklaidēja sacensību talismans Vilciņš.

Saulainie laikapstākļi lutināja gan sacensību dalībniekus, gan organizatorus. Sacensību trase bija labi pārskatāma un sniega segums kvalitatīvs saglabājās visu sacensību laiku. Savukārt, lai ievērotu epidemioloģiskos noteikumus, sacensības norisinājās uz diviem Siguldas Pilsētas trases kalniem. Lielajā kalnā “Super Slaloma” trasē savā starpā sacentās 2012., 2013. un 2014. gadā dzimušie mazie sportisti, bet uz vidējā kalna ātrumā un meistarībā mērojās 2015. gadā dzimuši un jaunāki zēni un meitenes.

Katrs sacensību dalībnieks saņēma diplomu un veicināšanas balvu. Pirmais seši tika apbalvoti ar medaļām, savukārt, labāko trijnieks – ar baltiem plīša lācēniem, bet pirmās vietas izcīnīja galveno balvu.

“Vilciņa kausa” 3. posms notiks 12. februārī.

Organizatori izsaka pateicību sacensību dalībniekiem, vecākiem un treneriem par cīņas sparu un atbalstu.

Sacensības noritēja ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi