×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-03
Sāksies informatīvās tiešsaistes tikšanās ar topošo pirmklasnieku vecākiem

Katra gada sākumā Siguldas novada bērnudārzos topošo pirmklasnieku vecākiem tiek aktualizēts jautājumu par skolas izvēli, kurā viņu atvases varētu uzsākt mācības 1. klasē. Lai iepazītos ar tuvāk mājai esošo vai izvēlēto skolu, izglītības iestāžu piedāvātajām programmām, plānotajiem pedagogiem, mācību un ārpusklašu nodarbību norisi, pagarināto grupu pieejamību un citām aktualitātēm, tiek organizētas informatīvās sanāksmes topošo pirmklasnieku vecākiem.

Šajā gadā Siguldas novada skolās plānots uzņemt aptuveni 400 pirmklasniekus, 1. klases atverot tādā skaitā, cik skolas ietilpība to ļaus. Lai piedalītos informatīvajās sanāksmēs, lūdzam sekot līdzi informācijai konkrētajā skolā par tiešsaistes iespējām vai klātienes apmeklējumiem, kā arī aizpildīt reģistrācijas anketas, lai saņemtu tiešsaistes saites:

  • Allažu pamatskolas piedāvājuma iepazīšana un virtuālā ekskursija noritēs 8. februārī plkst. 17.30 tiešsaistē. Iepriekšēja pieteikšanās šeit. Īpaši aicināti vecāki, kurus interesē bērniem dot iespēju individualizētai mācību pieejai nelielā kolektīvā vai kuru bērniem ir mācīšanās traucējumi/viegli garīgās attīstības traucējumi, jo pieejamas tālmācības iespējas.
  • Laurenču sākumskolas informatīvā sanāksme ar topošo 1. klašu skolēnu vecākiem notiks tiešsaistes platformā “Zoom” 10. februārī plkst. 18.30. Pieslēgšanās saite tiks nosūtīta pēc reģistrēšanās līdz 9. februāra plkst. 19.00, pirms tam aizpildot reģistrēšanās anketu šeit. Pirms sapulces 10. februārī plkst. 17.30 ikvienam interesentam būs iespēja noklausīties Līgas Bērziņas lekciju “Būtiskākās prasmes bērnu līdzsvaram krīzē un nenoteiktībā”.
  • Siguldas pilsētas vidusskolā tikšanās ar pirmklasnieku vecākiem notiks attālināti 15. februārī plkst. 18.00. Šobrīd zināms, ka šajā skolā tiks atvērtas 5 pirmās klases: 3 pamatizglītības programmas 1. klases, vienu pamatizglītības programmas klasi ar palielinātu sporta stundu skaitu un vienu pamatizglītības programmas klasi, kas papildus dažādas mākslu gudrības apgūs mākslu skolas “Baltais flīģelis” telpās. Šeit pieejama reģistrācijas anketa, kuru aizpildot tiks nosūtīts tiešsaistes saite.
  • Siguldas 1. pamatskolā tikšanās ar topošo pirmklasnieku vecākiem plānota 16. februārī plkst. 18.30, kas tiks translēta tiešsaistes platformā Zoom. Plašāk informācija par reģistrēšanās kārtību pieejama šeit.
  • Krimuldas vidusskolā tikšanās ar topošo pirmklasnieku vecākiem plānota 17. februārī plkst. 18.30, kurā tiks sniegta informācija par skolas piedāvājumu. Lai reģistrētos attālinātai informatīvajai sanāksmei, jāaizpilda reģistrācijas anketa šeit, pēc tam saņemot tiešsaistes saiti. Savukārt otrās tikšanās plānota klātienē 20. aprīlī plkst. 19.00, kad vecākiem būs iespēja satikties ar skolas administrāciju, klases audzinātājām, kā arī atbalsta komandu – psihologu un logopēdu.
  • Mores pamatskolā topošajiem pirmklasnieku un pirmsskolnieku vecākiem iepazīšanās sanāksme notiks 22. februārī plkst. 18.00 vietnē “MSTeams”, pieteikšanās šeit. Savukārt 16. martā no plkst. 10.00 līdz 14.00 būs iespēja izstaigāt un iepazīties ar skolu, uzrādot vakcinācijas sertifikātu un lietojot sejas masku. Individuālās tikšanās vecākiem ērtā laikā iespējamas, ja iepriekš veikts pieteikums, rakstot uz e-pasta adresi mores.skola@sigulda.lv. Mores pamatskolā tiek uzņemti skolēni izglītības programmās visos vecumposmos. Paralēli vispārizglītojošām pirmsskolas un pamatizglītības programmām tiek īstenota iekļaujošā izglītība bērniem ar garīgās attīstības traucējumiem, nodrošinot atbilstošu mācību procesu atsevišķās klasēs.
  • Mālpils vidusskola topošo pirmklasnieku sapulci plāno organizēt attālināti 24. februārī plkst. 18.30. Plašāka informācija tuvākajā laikā būs pieejama skolas tīmekļa vietnē www.malpilsvsk.lv.
  • Garlība Merķeļa Lēdurgas pamatskola topošos pirmklasniekus kopā ar vecākiem gaidīs klātienē skolā, kad 16. martā plkst. 16.00 plānota tikšanās skolas vadību, pedagogiem. Būs iespēja izstaigāt telpas. Informācija par reģistrēšanos vēl sekos.
  • Inčukalna pamatskolas topošo 1. klašu skolēnu vecāku klātienes tikšanās tiek plānota 9. maijā plkst. 18.00 skolā, aicinot kopā pārrunāt “Ko nozīmē būt pirmklasniekam?” Ar vecākiem tiksies skolas administrācijas, pirmo klašu audzinātājas Lana Vanaga un Lienīte Petrovska. Plašāka informācija pieejama šeit.


Atgādinām, ka uzņemšana Siguldas novada vispārizglītojošajās skolās sākas 1. martā un turpinās līdz par augusta beigām. Plašāka informācija par pieteikšanos tiks izziņota februāra vidū.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi