×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-03
Projektu konkurss bērnu un jauniešu vasaras nometnēm tiks izsludināts, uzlabojoties epidemioloģiskajai situācijai

Siguldas novada pašvaldības projektu vērtēšanas komisija nolēmusi, ka šogad konkurss bērnu un jauniešu vasaras nometnēm 2022. gadā tiks izsludināts, uzlabojoties epidemioloģiskajai situācijai valstī. Aktuālā informācija tiks publicēta pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv, sociālo tīklu vietnēs, kā arī nosūtīta novada izglītības iestādēm.

Šogad jau vienpadsmito gadu Siguldas novada pašvaldība plāno izsludināt atklātu konkursu bērnu un jauniešu vasaras nometņu projektiem, kuru mērķis ir veicināt bērnu un jauniešu saturīgu, lietderīgu brīvā laika pavadīšanu, popularizēt veselīgu dzīvesveidu, kā arī atbalstīt nevalstisko organizāciju un fizisko personu iniciatīvu bērnu un jauniešu brīvā laika organizēšanā. Projekta mērķauditorija ir Siguldas novadā deklarētie bērni un jaunieši vecumā no 4 līdz 18 gadiem. 2021. gada nogalē Siguldas novada pašvaldība apstiprinājusi jaunus iekšējās kārtības noteikumus nometņu īstenošanai, tie pieejami šeit.

Galvenie nosacījumi jauniešu vasaras nometnes īstenotājiem ir šādi:

  • Pašvaldība piešķir finansējumu līdz 70% no projekta kopējām izmaksām, bet ne vairāk kā 1250 eiro.
  • Finansiālais atbalsts ir paredzēts nometnes dalībnieku – bērnu un jauniešu, kuru deklarētā dzīvesvietas adrese ir Siguldas novada administratīvajā teritorijā, dalības nodrošināšanai nometnē. Pašvaldība piešķir finansējumu dalības maksai vienai personai dienā/diennaktī līdz 15 eiro, bet ne vairāk kā par kopējo summu 1250 eiro vienam projektam. Precīzu finansējumu dalības maksai nosaka konkursa vērtēšanas komisija, pieņemot lēmumu par konkursa uzvarētāju un ņemot vērā piešķirtā finansējuma apmēru.
  • Nometnes organizatoram ir pienākums piemērot Siguldas novada pašvaldībā deklarētajiem nometnes dalībniekiem  dalības maksas atlaidi pašvaldības piešķirtā finansējuma apmērā.
  • Gadījumā, ja nometnē vienlaicīgi piedalās bērni un jaunieši no citām pašvaldībām, pašvaldības piešķirtais finansiālais atbalsts izmantojams tikai Siguldas novada pašvaldībā deklarēto dalībnieku dalības nodrošināšanai nometnē.
  • Projekta neattiecināmās izmaksas: nometnes personāla ēdināšanas izmaksas; pamatlīdzekļu iegāde; projekta sagatavošanas izmaksas; prēmijas, dāvinājumi vai citi materiāli stimulējoši pasākumi nometnes personālam.
  • Pretendentam projekta pieteikums jāiesniedz personīgi pašvaldības Pakalpojumu centrā, Raiņa ielā 3, Siguldā, vai nosūtot pa pastu noteiktajā termiņā vai elektroniskā formātā parakstītu ar elektronisko parakstu, nosūtot uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv.
  • Konkursam pieteiktos projektus izvērtē konkursa vērtēšanas komisija, kuras sastāvā ietilpst komisijas priekšsēdētājs – izpilddirektora vietnieks izglītības, kultūras un sporta jautājumos, komisijas locekļi – Izglītības pārvaldes vadītājs, Izglītības pārvaldes speciālists profesionālās ievirzes, interešu izglītības un pieaugušo izglītības jautājumos, Sporta pārvaldes vadītājs, Siguldas novada Sociālā dienesta pārstāvis.
  • Valstī noteiktas ārkārtējās situācijas gadījumā vai gadījumos, kad normatīvie akti neatļauj nometņu īstenošanu vai to īstenošanai ir noteikti ierobežojumi, komisija var pieņemt lēmumu attiecīgajā kalendārajā gadā konkursu neizsludināt vai mainīt izsludināšanas un pieteikumu iesniegšanas laikus, vai konkursa rīkošanu pārtraukt, par to paziņojot pašvaldības tīmekļa vietnē. Gadījumos, kad normatīvie akti neatļauj nometņu īstenošanu vai to īstenošanai ir noteikti ierobežojumi pēc konkursa rezultātu apstiprināšanas, pašvaldības Izglītības, kultūras un jaunatnes lietu komiteja var lemt par nometnes īstenošanas termiņa pagarinājumu.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi