×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-07
Siguldiešu kamaniņbraucējiem veiksmīgi starti olimpiskajās spēlēs

Svētdien, 6. februārī, tika sadalītas pirmās ziemas olimpisko spēļu medaļas kamaniņu sportā, par tām cīnījās trīs Latvijas pārstāvji – Kristers Aparjods, kurš izcīnīja augsto 5. vietu, novadnieks Artūrs Dārznieks, kopvērtējumā ierindojoties 18. pozīcijā, un siguldietis, olimpisko spēļu debitants Gints Bērziņš, izcīnot augsto 7. vietu.

Pēc pirmās sacensību dienas divi no latviešiem ierindojās labāko sešiniekā. 19 gadus jaunais Gints Bērziņš, kuram šī bija olimpiskā debija, noslēdza labāko sešinieku. Artūrs Dārznieks, kuram šīs bija otrās ziemas olimpiskās spēles, pēc pirmajiem diviem braucieniem ieņēma 22. vietu.

Trešajā braucienā Gintam Bērziņam finišā sestais labākais laiks, kas triju braucienu summā ļāva saglabāt sesto pozīciju. Savukārt Artūram Dārzniekam izdevās veikt labas trases līnijas un braucienā uzrādīt 12. ātrāko rezultātu, un pēc trešā brauciena pakāpties uz 18. pozīciju, kas latvietim nodrošināja iespēju startēt arī ceturtajā braucienā. Ceturtajam braucienam kvalificējās tikai divdesmit labākie sportisti.

Gints Bērziņš uzrādīja pārsteidzošu stabilitāti un četru braucienu summā izcīnīja augsto 7. vietu. Savukārt Artūrs Dārznieks četru braucienu kopvērtējumā ierindojās 18. pozīcijā.

Šodien, 7. februārī, ziemas olimpiskās spēles kamaniņu sportā turpināsies ar sieviešu sacensībām, kurās par godalgām cīnīsies trīs Latvijas sportistes: Elīza Tīruma, Kendija Aparjode un Olimpisko spēļu debitante Elīna Ieva Vītola. Pirmajā sacensību braucienā ar ceturto kārtas numuru trasē dosies siguldiete Elīna Ieva Vītola. Devītā – krimuldiete Elīza Tīruma, bet kā 28. pirmo braucienu veiks Kendija Aparjode.

Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem aicinām sekot līdzi tiešraidē LTV7.

Pirmdien, 7. februārī:

  • plkst. 13.50 – 1. brauciens sievietēm;
  • plkst. 15.30 – 2. brauciens sievietēm.

Otrdien, 8. februārī:

  • plkst. 13.50 3. – brauciens sievietēm;
  • plkst. 15.30 – 4. brauciens sievietēm.

Vēlam mūsu sportistiem veiksmīgus startus olimpiskajās spēlēs! Aicinām turēt īkšķus par novadniekiem!

Plašāka informācija par sportistu startiem pieejama šeit.

 

Foto: Mikus Kļaviņš


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi