×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-07
Paziņojums par sabiedrisko apspriešanu autoceļa būvniecībai maršruta E67 posmā

Ar Vides pārraudzības valsts biroja 2020. gada 12. decembra lēmumu Nr.5-02/20 ir piemērota ietekmes uz vidi novērtējuma procedūra ātrgaitas autoceļa būvniecībai maršruta E67 (A1) posmā “Vangaži–Skulte”. Sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks 16. februārī plkst. 17.00, bet līdz 28. februārim ikviens aicināts iesūtīt viedokli Vides pārraudzības valsts birojam par paredzētās darbības ietekmi uz vidi. Paziņojums publicēts laikrakstā “Rīgas Apriņķa Avīze” 08.02.2022. Nr.11(9222) un “Auseklis” Nr.16(10463).

Paredzētās darbības ierosinātāja ir VSIA “Latvijas Valsts ceļi”, reģ. nr. 40003344207, adrese: Gogoļa iela 3, Rīga, LV-1050; e-pasta adrese lvceli.lv@lvceli.lv. Paredzētās darbības vieta: Siguldas, Saulkrastu un Limbažu novads.

Plānots ātrsatiksmes autoceļš (nākotnē – automaģistrāle) ar divām brauktuvēm (4 braukšanas joslas) no autoceļa A2 “Rīga–Sigulda–Igaunijas robeža (Veclaicene)” no Vangažiem līdz Skultei, pieslēdzoties autoceļam A1 “Rīga (Baltezers)–Igaunijas robeža (Ainaži)” aptuveni 26 kilometru garumā. Autoceļam plānoti divlīmeņu ceļumezgli ar autoceļiem A1, A2 un reģionālo autoceļu P6 “Saulkrasti–Sēja–Ragana”. Vietējā satiksme tiks organizēta pa zemākas kategorijas autoceļiem, pieslēdzot tos pamattrasei divlīmeņu mezglos. Jaunā autoceļa trase ir maksimāli piekļauta topošā ātrgaitas dzelzceļa “Rail Baltica” trasei, ir sagatavotas divas alternatīvas – katra savā pusē dzelzceļam.

Plašāka informācija par paredzēto darbību ir pieejama šeit un “Latvijas Valsts ceļu” tīmekļa vietnē no 8. līdz 28. februārim. Noteiktajā laika posmā ikviens var iesūtīt viedokļus par paredzētās darbības ietekmi uz vidi, rakstot Vides pārraudzības valsts birojam (Rūpniecības iela 23, LV-1045, Rīga, tālruņa numurs 67321173, e-pasta adrese vpvb@vpvb.gov.lv). No 14. līdz 18. februārim “Latvijas Valsts ceļu” tīmekļa vietnē būs pieejama videoprezentācija, tiks nodrošināta iespēja rakstīt jautājumus uz e-pasta adresi valdis@felsbergs.lv un saņemt atbildes vienas darbdienas laikā.

Sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks 16. februārī plkst. 17.00. Saistībā ar epidemioloģisko situāciju sanāksme notiks attālināti. Saite uz sanāksmi būs pieejama “Latvijas Valsts ceļu” tīmekļa vietnē, tāpat, iepriekš piesakoties, rakstot uz e-pasta adresi valdis@felsbergs.lv, saiti varēs saņemt arī e-pastā.Tālrunis uzziņām: 29277744.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi