×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-08
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra piesaka pavasara uzņemšanu biznesa inkubatoros

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) biznesa inkubatori izziņo 2022. gada pavasara uzņemšanu un aicina jaunos uzņēmējus un biznesa ideju autorus pieteikties pirmsinkubācijas vai inkubācijas programmai Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras biznesa inkubatoros, tai skaitā Siguldas biznesa inkubatorā. Pieteikumu pieņemšana dalībai pirmsinkubācijas un inkubācijas programmās tiks atvērta no 21. februāra līdz 21. martam.

Pirmsinkubācijas programma ir piemērota gan fiziskām, gan juridiskām personām, kuras vēlas izvērtēt savas biznesa idejas dzīvotspēju. Sešu mēnešu garumā programmas dalībniekiem ir iespēja saņemt visu nepieciešamo savas biznesa idejas attīstīšanai – aprīkotas darba telpas jeb kopradi, mentoru un citu uzņēmēju atbalstu, seminārus un mācības (ierobežojumu laikā apmācības tiek nodrošinātas tiešsaistē), kā arī vērtīgus kontaktus un pievienošanos lielākajā jauno uzņēmēju kopienā Latvijā.

Inkubācijas programma papildu pirmsinkubācijas atbalstam sniedz iespēju saņemt 50% līdzfinansējumu biznesa attīstībai nepieciešamo pakalpojumu iegādei, piemēram, grāmatvedībai, telpu nomai, dizainam, mārketingam, tehnoloģiskajām konsultācijām un prototipu izstrādēm, sertificēšanai, laboratoriju izmaksām un citām. Katram inkubācijas programmas dalībniekam būs pieejams grantu atbalsts līdz 15 000 eiro pakalpojuma izmaksu segšanai, ražošanas iekārtu un izejmateriālu izmaksu iegādei. Atbalstu varēs izmantot līdz 2023. gada beigām. Inkubācijas programmā var pieteikties jaundibināti uzņēmumi, kas nav vecāki par 3 gadiem.

Pieteikšanās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras biznesa inkubatoru atbalsta programmām norisināsies divās kārtās – sākotnēji tiks gaidīti pieteikumi no inkubācijas programmas pretendentiem laikā no 21. februāra līdz 4. martam; savukārt pirmsinkubācijas programmas pieteikumu pieņemšana notiks no 1. marta līdz 21. martam. Pieteikumus programmām varēs iesniegt elektroniski, nosūtot elektroniski parakstītu pieteikumu uz e-pasta adresi sigulda@liaa.gov.lv vai iesniedzot portālā www.latvija.lv.

Pirms pieteikuma aizpildīšanas, interesenti aicināti pieteikties uz klātienes un tiešsaistes konsultācijām sev tuvākajā reģionālajā biznesa inkubatorā vai tā atbalsta vienībā. Februārī un martā Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras biznesa inkubatori visā Latvijā rīkos arī “INFO dienas”, kuru laikā būs iespēja paplašināti uzzināt par inkubatoru sniegtajiem pakalpojumiem un atbalsta iespējām, kā arī par pieteikšanās un uzņemšanas kārtību. Informācija par visiem biznesa inkubatoru pasākumiem tiks publicēta biznesa inkubatoru sociālo tīklu vietnēs un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras tīmekļa vietnē.

Jaunie uzņēmēji no Siguldas, Ādažu, Saulkrastu un Limbažu novadiem aicināti savu dalību pieteikt Siguldas biznesa inkubatorā. Savukārt radošo industriju biznesa ideju autori no visas Latvijas aicināti pieteikumus iesniegt Radošo industriju inkubatorā Rīgā. Tāpat jauno dalībnieku uzņemšana norisinās arī citos reģionālajos Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras biznesa inkubatoros.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras biznesa inkubatoru mērķis ir atbalstīt jaunu, dzīvotspējīgu un konkurētspējīgu uzņēmumu izveidi un attīstību. Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra biznesa inkubatorus finansē ERAF projekts “Reģionālie biznesa inkubatori un Radošo industriju inkubators”. Ar LIAA Siguldas biznesa inkubatoru iespējams sazināties zvanot uz tālruņa numuru 62400903 vai rakstot uz e-pasta adresi sigulda@liaa.gov.lv. Biznesa inkubatora un koprades telpas atrodas Krišjāņa Valdemāra ielā 3A, Siguldā.

Plašāka informācija par Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras biznesa inkubatoriem pieejama šeit, par pirmsinkubācijas programmu – šeit, par inkubācijas programmu – šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi