×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-08
Siguldas U-13 basketbola komandai sudraba medaļas turnīrā Igaunijā

Siguldas Sporta skolas U-13 basketbola komanda no 4. līdz 6. februārim piedalījās BBBL (Best Baltic Basketball Leaque) rīkotajā turnīrā “BBBL Winter cup 2022”, kas notika Igaunijas pilsētā Vinni. Turnīru jaunie basketbolisti aizvadīja veiksmīgi un spēja izcīnīt sudraba medaļas.

Jau turnīra pirmajā dienā siguldieši spēja izcīnīt divas uzvaras. Pirmās spēles sākumā siguldieši pieļāva daudz kļūdu, bet spēja uzlabot savu sniegumu un izcīnīt uzvara pār Kohilas komandu ar rezultātu 57:50. Otro spēli komanda aizvadīja daudz labāk, izcīnot uzvara pret Ķekavu ar rezultātu 68:51.

Otrā turnīra diena tika iesākta ar svarīgu spēli pret Rakveres “Tarvas” komandu, ļoti sīvā un spraigā cīņā galotnē tika gūta uzvara ar rezultātu 55:50, kas siguldiešiem nodrošināja vietu finālā. Savukārt otrajā spēlē pret Tartu, veicot izmaiņas sastāvā un taupot spēkus pamata spēlētājiem, komanda piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 54:75.

Turnīra noslēdzošajā dienā siguldieši finālā tikās ar Tartu jaunajiem basketbolistiem, fināla cienīgā spēlē siguldieši aizvadīja sīvu cīņu, bet piedzīvoja zaudējumu ar 57:60. Fināla spēli puiši nospēlēja ļoti labi un uzteicama bija komandas spēle aizsardzībā. Turnīrā jaunieši izcīnīja 2. vietu.

Komandā lielisku sniegumu demonstrēja Kristians Reiters, kurš vidēji katrā spēlē guva 25 punktus. Tāpat arī Gustavs Stuklis, kurš spēlēja aizsardzībā un palīdzēja komandai ar daudz izcīnītām bumbām laukumā. Komandas sastāvs: Klāvs Ervalds, Gustavs Pētersons, Gustavs Antrops, Gustavs Stuklis, Kristians Reiters, Mārcis Brakovskis, Kristaps Ondzulis, Kristers Peļņa, Jānis Krists Jēkabsons, Alekss Krauze, Emīls Vikmanis.

Lepojamies ar sasniegumiem un vēlam panākumus arī turpmāk!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi