×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-08
Ziemas olimpiskajās spēlēs Elīza Tīruma izcīna 8. vietu, Ieva Elīna Vītola – 18. vietu

Otrdien, 8. februārī, Pekinas ziemas olimpiskajās spēlēs medaļas tika sadalītas kamaniņu sportā sieviešu konkurencē. Latvijas kamaniņu braucējām līdz olimpiskajām godalgām aizsniegties neizdevās. Vislabāk šajās sacensības sevi parādīja krimuldiete Elīza Tīruma, pēc četriem braucieniem ierindojoties 8. vietā, kas vēsturiski pēc Latvijas neatkatības atjaunošanas ir otrais labākais rezultāts sieviešu kamaniņu sportā olimpiskajās spēlēs. Savukārt olimpisko spēļu debitantei, siguldietei Elīnai Ievai Vītolai 18. vieta, bet trešā Latvijas pārstāve Kendija Aparjode četru braucienu kopvērtējumā izcīnīja 11. vietu.

Novadniece Elīza Tīruma pēc olimpisko spēļu otrā brauciena pakāpās uz 6. vietu, savukārt Elīna Ieva Vītola ierindojās 11. vietā, abām uzlabojot savas pozīcijas. Pēc trešā brauciena Elīza Tīruma zaudēja vienu pozīciju, ierindojoties 7. pozīcijā, bet Elīna Ieva Vītola – 14. pozīcijā. Pēdējo braucienu Elīza Tīruma veica labi, pieļaujot nelielas kļūdas, kopvērtējumā izcīnot 8. vietu. No zelta medaļas viņu četru braucienu summā šķīra 1,987 sekundes. Savukārt Elīna Ieva Vītola ceturtajā braucienā bija lēnāka – braucienu viņa veica minūtē un 0,957 sekundēs. Četru braucienu summā viņa no olimpiskās čempiones atpalika 4,697 sekundes, ierindojoties 18. vietā.

Jau rītdien, 9. februārī, plkst. 10.00 un 13.00 varēs sekot līdzi siguldieša Markusa Vinogradova startiem ziemeļu divcīņā – tramplīnlēkšanā un 10 kilometru slēpošanā, bet plkst. 14.15 kamaniņu sportā startēs divnieku ekipāža – brāļi Šici. Plašāka informācija par Latvijas sportistu startiem pieejama šeit.

Vēlam mūsu sportistiem veiksmīgus startus olimpiskajās spēlēs! Aicinām turēt īkšķus par novadniekiem!

 

Foto: Mareks Gaļinovskis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi