×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-09
Siguldas badmintona klubs startē Latvijas 2022. gada čempionātā

Aizvadītajā nedēļas nogalē Ķekavā norisinājās Latvijas 2022. gada čempionāts badmintonā, kurā bija pieteikušies 85 sportisti, tostarp no Siguldas badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas.

Divas zelta un vienu sudraba medaļu izcīnīja sešpadsmitgadīgā Siguldas badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas spēlētāja Anna Kupča. Sieviešu vienspēļu finālā viņa ar 2-0 (21-13, 21-18) pieveica kluba biedreni Jekaterinu Romanovu. Apvienojoties pārī, viņas bija pārliecinoši labākās sieviešu dubultspēlēs. Jaukto dubultspēļu kategorijā Anna spēlēja pārī ar Ardi Danielu Bedrīti, un fināla trešajā setā tikai divi punkti pietrūka, lai Anna kļūtu par Latvijas 2022. gada absolūto čempioni.

Par valsts čempionu dubultspēlēs vīriešiem kopā ar rīdzinieku Reini Kraukli kļuva Artūrs Akmens, kurš savam medaļu skaitam pievienoja arī bronzas godalgu vīriešu vienspēļu kategorijā.

Šajā čempionātā bronzas medaļas nopelnīja arī Arta Priedniece vienspēlēs sievietēm, Teodors Kerimovs dubultspēlēs vīriešiem kopā ar Ardi Danielu Bedrīti un jaukto pāru cīņās kopā ar Jekaterinu Romanovu. Ivars Petrovskis vienspēlēs vīriešiem palika 35. vietā. Mūsu jaunās spēlētājas Nikola Muķiele, Madara Mackēviča sieviešu vienspēļu kategorijā ierindojās dalītajā 13. vietā, bet Anete Priedniece – 17. vietā. Dubultspēlēs sievietēm Madara un Anete 9. vietā, bet Nikola kopā ar pārinieci no Liepājas – 10. vietā.

Sacensību rezultātu tabulas pieejamas šeit

Lepojamies ar sasniegumiem un vēlam panākumus arī turpmāk!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi