×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-09
Ziemas olimpiskajās spēlēs brāļiem Šiciem izcīnīta 5. vieta

Šodien, 9. februārī, Latvijas divnieku ekipāžām – siguldiešiem Andrim un Jurim Šiciem un ropažniekiem Mārtiņam Botam un Robertam Plūmem – ierindojoties tieši aiz goda pjedestāla, noslēdzās kamaniņu sporta divnieku sacensības.

Brāļi Šici trasē devās paši pirmie, būtiskas kļūdas nepieļaujot. Otro braucienu brāļi nobrauca bez acīmredzamām kļūdām, taču brauciena laiks bija lēnāks nekā pirmajā braucienā, kas bija par maz, lai pietuvotos medaļām un braucienu summā siguldiešiem izcīnīta 5. vieta.

Savukārt otrā Latvijas ekipāža ar olimpisko spēļu debitantiem izcīnīja augsto 4. vietu.

Tāpat šodien tika aizvadītas pirmās sacensības ziemeļu divcīņā. Pirmo reizi kopš 1936. gada sacensībās piedalījās arī Latvijas pārstāvis, siguldietis Markuss Vinogradovs, kurš ierindojās 44. pozīcijā, veicot lēcienu no mazā tramplīna un 10 kilometru slēpošanu. Markusa Vinogradova startiem vēl varēs sekot līdzi 15. februārī, kad jaunais sportists veiks lēcienu no lielā tramplīna un 10 kilometru slēpošanu.

Jau rītdien, 10. februārī, plkst. 3.30 no rīta varēs sekot līdzi brāļu Dukuru 1. un 2. braucienam skeletonā. Savukārt plkst. 15.30 komandu stafetē startēs kamaniņu braucēji.

Vēlam mūsu sportistiem veiksmīgus startus olimpiskajās spēlēs! Aicinām turēt īkšķus par novadniekiem!

Plašāka informācija par Latvijas sportistu startiem pieejama šeit.

 

Foto: Mareks Gaļinovskis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi