×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-11
SIA “Saltavots” iesniedzis jauna tarifa projektu

Ņemot vērā elektroenerģijas cenu pieaugumu, SIA “Saltavots” 8. februārī iesniedzis Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijā (SPKR) tarifa projektu, kurš paredz nepilnu 6% tarifa pieaugumu. Ja tas tiks apstiprināts, plānots, ka iedzīvotājiem jaunais tarifs varētu tikt piemērots ar 2022. gada 1. aprīli.

Līdz šim SIA “Saltavots” ir spējis ekonomiski un efektīvi strādāt, lai noturētu esošo tarifu, līdz ar to šobrīd tas tiek paaugstināts tikai par elektroenerģijas pieauguma tiesu, SPKR lūdzot apstiprināt ūdensapgādei 1,34 eiro par kubikmetru, kanalizācijas novadīšanai 1,77 eiro par kubikmetru, bet ūdensapgādes un kanalizācijas novadīšanai kopā 3,11 eiro par kubikmetru ar PVN.

Ūdensapgādes un kanalizācijas novadīšanas pakalpojuma nodrošināšanai elektroenerģijas patēriņš ir viena no būtiskākajām izdevumu pozīcijām, jo ar elektrību tiek darbinātas gan iekārtas, gan dažādu jaudu sūkņi un mehānismi.

Līdz šim pēdējo reizi SIA “Saltavots” tarifi pārskatīti un apstiprināti 2019. gadā: ūdensapgādei 1,27 eiro par kubikmetru, kanalizācijas novadīšanai 1,67 eiro par kubikmetru, bet ūdensapgādes un kanalizācijas novadīšanai kopā 2,94 eiro par kubikmetru ar PVN.

Iepazīties ar tarifa projektā ietverto informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifa projektu iedzīvotāji var Lakstīgalas ielā 9B, Siguldā. Informācija pieejama SIA “Saltavots” darba laikā. Tāpat viedokli var iesniegt, rakstot uz e-pasta adresi saltavots@saltavots.lv vai sprk@spkr.gov.lv 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā “Latvijas Vēstnesis”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi