×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-15
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam nepieciešamas telpas Siguldas pilsētā

Lai iedzīvotājiem sniegtā neatliekamā medicīniskās palīdzība pirmsslimnīcas etapā būtu iespējami efektīvāka, kā arī uzlabotu izsaukumu apkalpošanas operativitāti Siguldas novada teritorijā, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam ir nepieciešamas jaunas telpas neatliekamās medicīniskās palīdzības punkta izvietošanai Siguldas pilsētā. Patlaban Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests Siguldas pilsētā nomā telpas no privātpersonas, tomēr tās funkcionāli un tehniski neatbilst punkta vajadzībām. Saistībā ar to, ka Siguldas novada pašvaldībai nav pieejamas atbilstošas telpas, aicinām uzņēmējus vai privātpersonas iesaistīties pakalpojuma nodrošināšanā, izīrējot savu nekustamo īpašumu.

Nepieciešamo telpu vēlamā platība ir 120 kvadrātmetri. Brigādes darbības nodrošināšanai Neatliekamās medicīniskās palīdzības punktā nepieciešamas vismaz 2 telpas personāla atpūtai, kā arī telpa ģērbtuvei, darba telpa/kabinets, telpa virtuves ierīkošanai, noliktavas/saimnieciskā telpa, sanitārais mezgls, atsevišķa dušas telpa, vēlama telpa bīstamo (medicīnisko) atkritumu uzglabāšanai vai iespēja novietot slēdzamu konteineru ēkas teritorijā. Telpu izvietojums vēlams ēkas 1. stāvā ar atsevišķu ieeju. Pie ēkas jābūt iespējai novietot 3 operatīvos medicīniskos transportlīdzekļus, nodrošinot 220V, 16A elektroenerģijas pieslēgumu. Vēlamais telpu izmantošanas termiņš – vismaz 5 gadi.

Par telpu pieejamību aicinām informēt, rakstot uz e-pasta adresi inga.zalite@sigulda.lv.

Siguldas neatliekamās medicīniskās palīdzības punktā tiek dislocētas divas brigādes (diennakts un dienas režīma). No 2016. gada līdz 2021. gadam tas vidēji gadā saņēmis 3667 izsaukumus, tai skaitā 38,05% no Siguldas pilsētas iedzīvotājiem un 47% no Siguldas novada pagastu iedzīvotājiem. Kopumā saņemot 85,05% izsaukumus no Siguldas novada iedzīvotājiem, tādēļ ir nozīmīgi, ka telpas tiktu nodrošinātas, kā arī atbilstu noteiktajiem Ministru kabineta noteikumiem Nr.60 “Noteikumi par obligātajām prasībām ārstniecības iestādēm un to struktūrvienībām” un Ministru kabineta noteikumiem Nr.238 “Ugunsdrošības noteikumi”, kā arī kārtībai, ko paredz Ministru kabineta noteikumi Nr.555 “Veselības aprūpes pakalpojumu organizēšanas un samaksas kārtība”.


Foto: Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi