×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-15
Sociālās aprūpes mājā “Gauja” uzsākti veselības veicināšanas pasākumi

Siguldas novada pašvaldības Sociālās aprūpes mājas “Gauja” iemītniekiem un personālam šogad tiks īstenoti veselības veicināšanas pasākumi, sniedzot iespēju piedalīties sevis pilnveidošanas, psihoemocionālās labizjūtas atjaunošanas, veselīga uztura, praktiskās un izglītojošās, kā arī fiziski aktīvās nodarbībās.

Sociālās aprūpes mājas “Gauja” iemītniekiem un personālam tiks organizētas divas izglītojošas praktiskas nodarbības “Kā būt harmonijā ar sevi?” iekšējo resursu atbalstam un psihoemocionālās labizjūtas atjaunošanai, divas praktiskās nodarbības “Apgūsti veselīga uztura paradumus”, četras izglītojošas un praktiskas nodarbības ar ergonomiku darba vietā, kā arī 30 izglītojošas un praktiskas fizisko aktivitāšu nodarbības pieaugušajiem.

Katras nodarbības tēma ir vērsta uz kādu šobrīd sabiedrībā aktuālu jautājumu risināšanu. Piemēram, par profilaktiskiem pasākumiem mentālās veselības uzlabošanai, spēju parūpēties par sevi saspringtos stresa apstākļos, vadīt emocijas, pozitīvu komunikāciju ar sevi un citiem, par veselība uztura pamatu, kas nodrošina labu pašsajūtu un pozitīvi ietekmē gan fiziskās, gan garīgās spējas, kā arī kustību nozīmi ikdienā, būtiski stiprinot veselību un uzlabojot savu dzīves kvalitāti jebkurā vecumā.

Visas nodarbības pasniegs attiecīgās jomas sertificēti speciālisti – psihologi, uztura eksperti, fizioterapeiti un sporta treneri. Vingrošanas nodarbības klātienē iekštelpās un ārtelpās sākās jau februārī un turpināsies vairākas reizes nedēļā arī martā. Pasākumos var piedalīties tikai tie dalībnieki, kuriem ir derīgi Covid-19 vakcinēšanās vai izslimošanas sertifikāti.

Šie pasākumi tiek realizēti Eiropas Savienības Eiropas Sociālā fonda projekta “Slimību profilakses un kontroles centra organizēti vietēja mēroga pasākumi sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei pašvaldībās”(Nr. 9.2.4.2/16/I/106) otrā posma laikā. Projekta mērķis ir uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem visiem Latvijas iedzīvotājiem, jo īpaši teritoriālās, nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem, īstenojot vietēja mēroga pasākumus.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi