×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-15
Olimpiskajās spēlēs Latvijas bobsleja divnieku ekipāžām 9. un 17. vieta

Šodien, 15. februārī, tika aizvadīti pēdējie braucieni bobslejā divnieku ekipāžām, kurās startēja novadnieks, pilots Emīls Cipulis ar stūmēju Edgaru Nemmi, kā arī Oskars Ķibermanis ar stūmēju Matīsu Mikni. Četru braucienu kopvērtējumā boblsleja divnieks Emīls Cipulis, Edgars Nemme debijas spēlēs izcīnīja 17. vietu, bet Oskars Ķibermanis, Matīss Miknis – 9. vietu.

Sestdien, 19. februārī, varēs turpināt sekot līdzi bobslejistu startiem, kad pirmos braucienus veiks Oskara Ķibermaņa pilotētā četrinieku ekipāža. Savukārt noslēdzošie braucieni notiks svētdien, 20. februārī.

Tāpat šodien dalību olimpiskajās spēlēs noslēdza 19 gadus jaunais siguldietis Markuss Vinogradovs, startējot ziemeļu divcīņā. Pēc tramplīnlēkšanas no lielā tramplīna olimpisko spēļu debitants ieņēma 47. vietu, bet 10 kilometru slēpojumā jaunais sportists nefinišēja, izstājoties pie 5 kilometru atzīmes hipotermijas dēļ, kad gaisa tempertūra trasē sasniedza pat -20 grādus. Pirmajās sacensībās, veicot lēcienu no mazā tramplīna un 10 kilometru slēpošanu, Markuss ierindojās 44. vietā.

Lepojamies ar sportistu sasniegumiem olimpiskajās spēlēs! Aicinām turēt īkšķus par turpmākajiem startiem!

Plašāka informācija par Latvijas sportistu startiem pieejama šeit.


Foto: Viesturs Lācis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi