×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-16
Siguldiešiem medaļas Latvijas U-18 un U-20 čempionātā vieglatlētikā telpās

Aizvadītajā nedēļas nogalē, no 11. līdz 12. februārim, Kuldīgas vieglatlētikas manēžā notika Latvijas U-18 un U-20 čempionāts telpās. Siguldas Sporta skolas jaunieši veiksmīgi startēja, uzrādot gan personīgos rekordus, gan jaunu Siguldas rekordu, gan izcīnot godalgotas vietas.

U-20 junioru grupā trenera Arnolda Strengas audzēkne Dārta Auziņa tāllēkšanā ar pēdējo lēcienu izcīnīja bronzas godalgu (5,39 metri), bet trīssoļlēkšanā augsto 4. vietu. Matīss Filippovs (treneri Gunta Blūmiņa, Gints Bitītis) kāpa uz goda pjedestāla 3. pakāpiena 1500 metru skrējienā. Savukārt Krišjānis Salenieks uzstādīja divus personīgos rekordus telpās: 60 metru sprintā 7,56 sekundes (11. vieta), 200 metru skrējienā 24,46 sekundes (9. vieta).

U-18 grupā Marta Klinsone veica lielisku 60 metru skrējienu, uzstādot jaunu Siguldas U-18 rekordu, bet nedaudz vēlāk 60 metru finālskrējienā šo pašu rekordu spēja pārspēt, veicot distanci 8,15 sekundēs, gūstot 4. vietu, tikai 0,01 sekundēm piekāpjoties sāncensei. Otrās dienas 200 metru skrējiens, ko jauniete veica 27,67 sekundēs, deva 9. vietu.

Marta Klinsone kopā ar Martu Balanasu, Jeti Laivu un Rūtu Meisteri (treneris Arnolds Strenga) startēja 4x200 metru stafetes skrējienā un ar rezultātu 1:52:62 ieņēma 6. vietu.

Renārs Jumiķis 60 metru finālskrējienā ierindojās 6. vietā, to pieveicot 7,54 sekundēs, bet 200 metru sprintā jauns uzstādīja jaunu personīgo rekordu – 24,28 sekundes –, kas deva iespēju startēt finālā, kur izcīnīta 7. vieta. Artis Podziņš 60 metru sprintu veica 7,68 sekundēs, izcīnot 12. vietu. Emīls Bangevics 60 metrus noskrēja 7,82 sekundēs, kas ir atkārtots personiskais rekords, bet tāllēkšanā šoreiz ne tik veiksmīga lēcienu sērija, līdz ar to 11. vieta. Visi trīs puiši kopā ar Ralfu Inbergu (treneris Arnolds Strenga) ļoti aizraujošā un līdz pēdējam metram neprognozējamā 4x200 metru stafetes skrējienā spēja izcīnīt 3. vietu un bronzas medaļas, finišējot 1:39:02.

Lepojamies ar sportistu sasniegumiem un vēlam panākumus arī turpmāk!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi