×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-16
17. februārī bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda” tiks uzsākts sacensību maratons

No 17. līdz 20. februārim bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda” norisināsies četras dažādas sacensības kamaniņu sportā – “Prezidenta kauss”, “Latvijas kauss 2022”, Latvijas čempionāts un Latvijas Junioru un jaunatnes meistarsacīkstes. Kopumā sacensībās startēs 14 jaunie kamaniņu braucēji no Siguldas.

Sacensību maratons iesāksies 17. februārī ar “Prezidenta kausu”, kurās piedalīsies “Jaunieši A”, “Jaunietes A”, “Jaunieši A” divvietīgās ekipāžas, “Jaunieši B”, “Jaunietes B”, “Jaunieši C” un “Jaunietes C”. Pavisam sacensībās startēt pieteikušies 87 sportisti.

Pēc “Prezidenta kausa” sacensībām tiks aizvadīti Latvijas kausa oficiālie treniņbraucieni. Savukārt 18. februārī par godalgām “Latvijas kausā” cīnīsies “Juniori”, “Juniores”, “Jaunieši A”, “Junioru” divvietīgās ekipāžas, “Junioru” sieviešu divvietīgās ekipāžas, “Jaunietes A”, “Jaunieši B”, “Jaunietes B”, “Jaunieši C”, “Jaunietes C”, kā arī “Jauniešu” divvietīgā ekipāža. Kopumā par godalgām cīnīsies 62 sportisti.

Savukārt nedēļas nogalē norisināsies Latvijas čempionāts un Latvijas Junioru un jaunatnes meistarsacīkstes. Latvijas čempionātā piedalīsies arī visi Latvijas Nacionālas kamaniņu sporta izlases atlēti. Čempionātā kopumā piedalīsies 77 kamaniņu braucēji: septiņi vīrieši, septiņas sievietes, trīs divvietīgās ekipāžas, pieci “Jaunieši A”, četras “Junioru” divvietīgās ekipāžas, trīs “Junioru” sieviešu divvietīgās ekipāžas, desmit “Jaunietes A”, astoņi “Jaunieši B”, piecas “Jaunietes B”, desmit “Jaunieši C”, trīs “Jaunietes C” un viena “Jauniešu” divvietīgā ekipāža.

Latvijas Čempionātā startē pieaugušie, bet jebkurš “Junioru” konkurences pārstāvis var cīnīties par godalgām arī Latvijas čempionātā, ja uzrāda augstvērtīgus rezultātus. Plašāka informācija par sportistu startiem pieejama šeit.

Sacensību norises laikā tiks ievēroti epidemioloģiskās drošības pasākumi, tādēļ klātienē skatīties un atbalstīt sportistus nebūs iespējams.


Informāciju sagatavoja:
LKSF sabiedrisko attiecību speciāliste
Ieva Ose


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi