×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-18
Jaunajiem kamaniņu braucējiem no Siguldas labi rezultāti “Prezidenta kausā”

Ceturtdien, 17. februārī, bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda” tika aizvadītas “Prezidenta kausa” sacensības, kurās piedalījās “Jaunieši A”, “Jaunietes A”, “Jaunieši A” divvietīgās ekipāžas, “Jaunietes A” divvietīgās ekipāžas, “Jaunieši B”, “Jaunietes B”, “Jaunieši C” un “Jaunietes C”. Kopumā sacensībās startēja 78 sportisti, starp tiem 11 jaunie kamaniņu braucēji no Siguldas novada un Bērnu un Jauniešu kamaniņu sporta skolas.

“Jaunieši B” konkurencē uz pjedestāla divi Siguldas novada jaunieši, Bērnu un Jauniešu kamaniņu sporta skolas audzēkņi – 1. vietā Ričards Daukšta, bet 3. vietā Olivers Ilgavižs. Savukārt “Jaunietes B” konkurencē 3. pozīcijā siguldiete Madara Pavlova.

Jaunāko dalībnieku, “Jauniešu C” konkurencē 1. vietu izcīnīja novadnieks Jēkabs Juris Blāķis, bet 3. vietā Matejs Purviņš. Savukārt “Jaunietes C” 14 meiteņu konkurencē uzvaru izcīnīja Katrīna Parfenkova.

Piektdien, 18. februārī sacensību maratons turpināsies ar “Latvijas kausu” kamaniņu sportā, kurā startēs 10 jaunieši no Siguldas novada.

Sacensību norises laikā tiks ievēroti epidemioloģiskās drošības pasākumi, tādēļ klātienē atbalstīt sportistus nav iespējams. Plašāka informācija par sportistu startiem pieejama šeit.

Lepojamies ar sportistu sasniegumiem un vēlam panākumus arī turpmāk!

 

Foto: Mareks Gaļinovskis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi