×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-18
Aizvadīts noslēdzošais “S!-Slēpo 2022” posms

Spītējot sliktajiem laikapstākļiem, ceturtdien, 17. februārī, Fischer slēpošanas centrā notika noslēdzošais “S!–Slēpo 2022” posms, kurā piedalījās un nenobijās no laika apstākļiem un tumsas vairāk kā 120 mazi un lieli slēpotāji. Kopumā abos posmos startējuši teju 250 dalībnieku.

Otrajā posmā tāpat kā pirmajā tika dots brīvais starts no plkst. 18.00 līdz 19.30. Treniņsacensībās dalībniekiem, atkarībā no vecuma grupas, bija jāveic konkrēts apļu skaits. Pašiem mazākajiem slēpotājiem no SV6 un SV8 grupām bija jāveic 400 metru distance (2x200 metri), SV10, SV12 un SV14 grupu dalībniekiem bija jāveic 1,2 kilometru distance, SV16, SV meistari, S40 un SV50 – 3,6 kilometru distance (3x1,2 kilometri) un SV juniori, SV20, SV30, V40 dalībnieki – 6 kilometru distance (5x1,2 kilometri).

Šajā posmā katrs dalībnieks, kurš startēja abos “S!–Slēpo 2022” posmos, saņēma piemiņas medaļu par dalību. Visi otrā posma dalībnieki piedalījās atbalstītāju loterijā. Otrā posma loterijas uzvarētāji – Sandis Vītols, Lauma Romanova, Vilis Mednis, Olīvija Štrausa, Krišjānis Žeglovs, Kristaps Paio, Jānis Kristaps Sīka, Sandis Vanders, Paula Staškuna, Vīgants Radziņš un Roberts Romanovs. Loterijas balvas var saņemt Fischer slēpošanas centra darba laikā.

Otrā posma rezultāti pieejami šeit.

“S!–Slēpo 2022” treniņsacensību seriāls notika sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību.

Ziemas sacensību sezona Fischer slēpošanas centrā vēl turpinās. Vēl plānoti divi posmi “S!-Fischer 2022 Ziemas skolēnu čempionātam”, no kuriem viens posms tiks aizvadīts Priekuļos 25. februārī, bet noslēdzošais – 11. martā – Siguldā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi