×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-21
Bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda” noslēgušās kamaniņu sporta sacensības

Aizvadītajā nedēļas nogalē bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda” norisinājās kamaniņu sporta sacensības “Latvijas kauss 2022”, Latvijas čempionāts, kā arī Latvijas junioru un jaunatnes meistarsacīkstes. Piektdien, 18. februārī, notika “Latvijas kauss” kamaniņu sportā, kurā piedalījās 59 sportisti, tostarp 10 jaunie sportisti no Siguldas novada. Savukārt svētdien, 20. februārī, ar Latvijas čempionātu un Latvijas junioru un jaunatnes meistarsacīkstēm noslēdzās četru dienu sacensību maratons. Latvijas čempionātā kopumā piedalījās 64 sportisti, starp viņiem 18 kamaniņu braucēji no Siguldas novada.

“Latvijas kausā” “Junioru” vīriešu konkurencē 2. pozīcijā ierindojās Valts Pavlovs, savukārt “Junioru” sieviešu konkurencē – 2. vietā Frančeska Bona. “Jaunieši B” sešu sportistu lielā konkurencē 2. vietu izcīnīja Ričards Daukšta. Jaunāko dalībnieku konkurencē 2. vietā Jēkabs Blāķis. “Jaunietes C” konkurencē 1. vietā ierindojās Katrīna Parfenkova.

Svētdien Latvijas čempionātā vīriešu konkurencē Latvijas čempiona titulu izcīnīja Kristers Aparjods, aiz Kristera novadnieki – Artūrs Dārznieks un Riks Kristens Rozītis. Latvijas junioru un jaunatnes meistarsacīkstēs “Junioru” vīriešu konkurencē uzvaru izcīnīja siguldietis Gints Bērziņš. Sieviešu konkurencē karjeru ar Latvijas čempiones titulu noslēdza krimuldiete Elīza Tīruma, bet 3. pozīcijā Ulla Zirne. Divvietīgo ekipāžu konkurencē kā vienīgie dalībnieki Latvijas čempionu titulu izcīnīja brāļi Andris un Juris Šici.

Savukārt Latvijas Junioru un jaunatnes meistarsacīkstēs “Jauniešu A” piecu dalībnieku konkurencē 3. vietu izcīnīja Roberts Lazdāns. “Jauniešu B” zēnu konkurencē – 3. vietā Ričards Daukšta. Savukārt “Jauniešu B” meiteņu konkurencē uzvaru izcīnīja Madara Pavlova. Jaunāko dalībnieku zēnu konkurencē 3. vietu izcīnīja Jēkabs Juris Blāķis, bet “Jauniešu C” meiteņu konkurencē uzvara Katrīnai Parfenkovai.

Lepojamies ar sportistu sasniegumiem un vēlam panākumus arī turpmāk! 


Foto: Mareks Gaļinovskis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi